O tânără de doar 18 ani și-a pierdut viața marți, 6 septembrie, după ce a căzut de la etaj, pe strada Observatorului, din blocul turn, de lângă Spitalul Clinic de Recuperare Cluj. 

coral

La data de 6 septembrie a.c., în jurul orei 16.15, polițiștii au fost sesizați, prin apel 122, cu privire la faptul că pe strada Observatorului din municipiul Cluj-Napoca, o persoană de sex feminin s-ar fi aruncat de la etajul unui bloc.

Victima era deja decedată, astfel că medicii SMURD nu au mai intervenit.

”Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca au intervenit au intervenit pentru a acorda asistență medicală de urgență unei persoane căzute de la înălțime pe strada Observatorului din municipiul Cluj-Napoca.

La fața locului au găsit o tânără care prezenta traumatisme incompatibile cu viața, astfel încât nu au putut fi aplicate manevre de resuscitare”, precizează ISU Cluj.

La fața locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, care a constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre o tânără de 18 ani, din județul Maramureș, pentru care medicii, din păcate, au pronunțat decesul.

Trupul femeii va fi transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca, în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cauzei decesului.

În cauză se efectuează verificări pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs evenimentul, fiind deschis un dosar ce cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.