După săptămâni, dacă nu chiar luni întregi de speculații cu privire la separarea Prințului Harry și a lui Meghan Markle de Familia Regală, acest lucru s-a întâmplat. Iar reacțiile nu au întârziat.

La nicio săptămână după ce Harry și Meghan au luat atitudine și au anunțat că renunță, de bună voie, la statutul de seniori ai Casei Regale, în pofida unei vieți independente, Regina Elisabeta a II-a reacționat, anunțând oficial că este lucru s-a întâmplat și că îndelung mediatizata separare s-a produs.

„Astăzi, familia mea a purtat o conversație foarte constructivă despre viitorul nepotului meu și al familiei sale. Familia mea și cu mine susținem pe deplin dorința lui Harry și a lui Meghan de a-și construi o viață nouă, din postura unei familii tinere. Deși ne-am fi dorit să rămână în Familia Regală, în calitate de membrii care muncesc full-time, le respectăm și înțelegem dorința de a trăi o viață mai independentă, în timp ce rămân o parte extrem de importantă a familiei mele. Harry și Meghan au făcut foarte clar faptul că nu vor să depindă de finanțare publică pentru noile lor vieți. Drept urmare, am căzut de acord că urmează o perioadă de tranziție, în timpul cărora Ducii de Sussex își vor petrece timpul în Canada și Marea Britanie. Acestea sunt lucruri complexe pe care familia mea trebuie să le rezolve și mai există eforturi care trebuie făcute, dar am cerut ca toată lumea să ajungă la deciziile finale în următoarele zile„, a ținut să precizeze Regina Marii Britanii.

coral