Luni, în jurul orei 10, deputatul Emanuel Ungureanu, alături de echipa sa de consilieri locali și județeni din Alianța USR-PLUS, împreună cu Cătălin Sălăgean, candidatul Alianței la președinția Consiliului Județean Cluj, au depus cele peste 10.000 de semnături pentru validarea candidaturilor la alegerile locale din Cluj-Napoca și județul Cluj din 27 septembrie.

„Le mulțumesc frumos clujenilor care au semnat în stradă pentru noi, pe arșiță, vânt sau ploaie, încrederea lor ne obligă să rezolvăm problemele mari pe care le are Clujul și să continuăm proiectele bune care sunt în derulare. m vorbit cu sute de persoane pe stradă în ultimele zile, oamenii mi-au transmis problemele lor, dar și încrederea în echipa mea și în mine că avem voința și cunoștințele necesare să oferim o viziune pentru un oraș al oamenilor buni care se sprijină unii pe alții și toți se sprijină pe o administrație mai apropiată de nevoile fundamentale ale cetățenilor”, a transmis candidatul.

De asemenea, Ungureanu a enumerat câteva dintre problemele cu care se confruntă municipiul Cluj-Napoca.

„O să enumăr câteva probleme majore ale Clujului neglijate nepermis de administrația PNL-Boc în ultimii 16 ani : spitale vechi, focare de infecție, străzi neasfaltate în cartierele tinere ca: Bună Ziua, Borhanci, Valea Chintăului, Edgar Quinet, Someșeni, sau mai vechi: Grigorescu, Dâmbul Rotund, Gruia, nefinanțarea liniei de tramvai între Florești și Cluj-Napoca, trafic infernal, urbanism haotic, cartiere tinere fără creșe și grădinițe, lipsa locuințelor sociale, lipsa căminelor pentru vârstnici, gunoaie în cartiere, administrație greoaie, poliție locală condusă prost. Venim să punem umărul, să construim, cu o echipă tânără, profesionistă, care să pună în practică proiecte orientate spre modele de dezvoltare ale orașelor din Vest. Cluj-Napoca nu mai trebuie să se compare cu orașe din România mai puțin dezvoltate, ci cu orașe care au bugete similare din, Polonia, Cehia sau Ungaria. Așa este firesc. Și noi, Alianța USR-PLUS Cluj promitem clujenilor servicii publice mai eficiente în Cluj-Napoca care ar trebui să fie în raport direct cu realitatea cruntă, costul vieții este foarte ridicat în oraș!”, a adăugat Emanuel Ungureanu.

 

 

 

 

coral