Barbatul care era la un pas sa ia la bataie o persoana in varsta, pentru un loc de parcare, este politist si lucreaza la serviciul arestari, din cadrul IPJ Cluj.

In urma cu cateva zile, un clujean denunta faptul ca el si tatal sau erau sa fie luati la bataie de catre un barbat, care anunta ca lucreaza la primarie, pentru un loc de parcare.

In concret, barabtul sustine ca agresorul l-a amenintat ca il nenoroceste pe el si pe toata familia lui, si l-a invitat sa se bata ulterior, pentru ca acum e cu familia si nu se poate bate.

In realitate, potrivit surselor Buna Ziua Cluj, agresorul se numestea Joldea Ovidiu si nu lucreaza la primarie, ci la IPJ Cluj, fiind politist.

Interesant este nu doar faptul ca a mintit initial ca lucreza la Primarie, in realitate fiind politist, ci si faptul ca imediat dupa mediatizarea cazului, postarea cu plangerea victimei a fost stearsa de pe facebok.

Citeste mai jos postarea clujeanului care era sa fie batut de un politist:

”Vreau sa trag un semnal de alarma si sa va prezint ce am patit astazi. Vin cu tatal meu acasa, gasim parcarea ocupata, masina din poza cu numar in geam. Sun, imi raspunde domnul din filmare, ii spun ca doresc sa parchez si imi raspunde cu "Bine". Apare agresiv, ne zice ca el lucreaza la primarie si stie ca nu avem abonament si daca avem ca nu e platit, ca sa ii aratam noi abonamentul ca altfel nu muta masina. Tatal meu ii spune ca nu daca nu e in misiune nu ii arata nimic si ca suna la politia locala., respectivul se tot isteriza pe langa masina lui. Tata incepe sa sune la politie, intre timp apare familia respectivului, tot facea figuri, tatal meu ii spune sa nu plece pana nu vine politia daca se crede asa smecher. Eu mut masina in spatele lui, imi atinge bara cu carligul, apoi se da jos la tata si il ameninta ca il nenoroceste pe el si toata familia lui, ca acum e cu familia si nu se poate bate, dar sa se intalneasca mai tarziu sa se bata.

Asta e comportamentul unui om care a mers cu familia la biserica. Aveti grija cu cine va puneti mintea ca nu stiti de ce persoane dati”, relata victima inainte sa isi stearga postarea.