Elodia Ghinescu a dispărut fără urmă la sfârșitul lunii august 2007. Nici până în prezent nu se știe ce s-a întâmplat cu femeia, însă anchetatorii au decis la acea vreme faptul să soțul său este cel care a făcut-o să dispară în urma unor certuri. La 14 ani de la tragicul eveniment fiul acesteia a luat o decizie radicală.

În 2007 soțul Elodiei a anunțat dispariția acesteia, iar la aproape două săptămâni, anchetatorii care se ocupau de caz au găsit într-o râpă de lângă Râșnov haine având pete cu sângele ei.

Soțul avocatei, Cristian Cioacă a primit atunci o condamnare de 15 ani şi opt luni de închisoare, scrie romaniatv.net, dar cu toate acestea din nefericire nu se știe ce s-a întâmplat cu trupul Elodiei Ghinescu.

Fiul cuplului avea la acel moment un an, iar după ce tatăl său a intrat în închisoare acesta a rămas alături de sora tatălui său care a avut în tot acest timp grijă de el. Băiatul a trăit toată copilăria o adevărată dramă din cauza celor întâmplate în familia lui.

Fiul Elodiei Ghinescu, decizie radicală

În prezent, Patrick are 15 ani, iar pentru că de-a lungul timpului a suferit enorm a decis să nu mai poarte numele tatălui său, Cristian Cioacă. Băiatul a renunțat la nume după ce tatăl său a fost condamnat la închisoare, acuzat că i-a omorât mama.

El a solicitat în instanță schimbarea numelui său de familie, potrivit unor declarații făcute în urmă cu câteva luni de avocata familiei Ghinescu, Crina Radu, potivit tacataca.ro

”Am sunat la Primăria Albota, unde practic copilul locuiește cu sora lui Cristian Cioacă și ni s-a confirmat faptul că a existat o astfel de cerere formulată de către sora lui Cristian Cioacă.

Dumnaei este tutorele copilului în acest moment. Ar fi formulat o astfel de cerere pentru ca micuțul să nu mai poarte numele de Cioacă și să poartă numele Ene. Faptul că i-a schimbat numele nu-l ajută pe copil”, a declarat Crina Radu pentru Antena Stars.