Fie că alegi să-ți reînnoiești garderoba cu ținute potrivite sezonului rece, fie că ești pasionat de accesorii, lectură, make-up sau pur și simplu iubești cumpărăturile, la Iulius Mall Cluj ai parte de sesiuni de shopping reușite și premii. Vezi pe www.iuliusmall.com/cluj ce surprize ți-am pregătit!

Iubești toamna și ținutele potrivite sezonului rece? Vei fi încântat să descoperi colecțiile pregătite de brandurile din Iulius Mall Cluj. Dacă vrei să fii în trend poți alege articole vestimentare îndrăznețe cu animal print sau piese în culori nude pe care să le combini cu tonuri cromatice contrastante, bijuterii strălucitoare, eșarfe supradimensionate și genți cu forme neașteptate. Include în itinerariul tău și magazinele de încălțăminte și vei avea o ținută ce va fi apreciată de cei din jur. Cu diverse propuneri vin și magazinele de bijuterii, cele cu accesorii și produse de îngrijire, parfumeriile, librăriile, dar și magazinele de home&deco, iar Iulius Mall Cluj te întâmpină cu premii, pentru și mai mult shopping. Nu uita că în acest an am adus mai aproape de tine branduri premium, care îți vor defini stilul unic!

Astfel, dacă vii în perioada 6 – 8 noiembrie 2020, la centrul de premiere din zona Zara, cu un bon sau mai multe bonuri fiscale pentru cumpărături de minimum 250 de lei din magazinele Iulius Mall Cluj, primești instant un voucher în valoare de 50 de lei, la alegere în unul din magazinele partenere. Este vorba despre Nobila Casa, Yves Rocher, Cărturești, Meli Melo, Bianco Nero sau IPB. Regulamentul campaniei poate fi consultat pe  www.iuliusmall.com/cluj.

Pasiunea pentru fashion și cumpărături îți aduce premii la Iulius Mall Cluj!