Un tânăr de 24 de ani s-a ales cu dosar penal și a fost reținut pentru 24 de ore după ce a fost prins la volanul unei mașini, deși nu are permis de șofer. Polițiștii au fost nevoiți să tragă două focuri de armă ca să-l oprească, pentru că a încercat să fugă.

Marți seara, tânărul de 24 de ai a fost depuistat de polițiști în timp ce se deplasa, cu autoturismul, pe DJ 107M, în localitatea Băișoara, fără a deține permis de conducere.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate, a reieșit faptul că plăcuțele cu numărul de înmatriculare aparțin unui alt autovehicul.

În timp ce tânărul era condus spre autospecială pentrua fi dus la sediul unității de poliție, acesta a încercat să fugă. În acel moment, unul dintre polițiști, după somare, a tras două focuri de armă în plan vertical, determinându-l pe cel în cauză să se supună măsurii de conducere.

În cauză a fost intocmit un dosar de cercetare penală, tânărul fiind depus într-un Centru de Reținere și Arestare Preventivă.

În cursul zilei de astăzi, acesta urmează a fi prezentat unei instanțe de judecată cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

coral