Cristina Topescu a fost incinerata astazi, iar la crematoriul Vitan-Barzesti din Capitala au fost prezenti toti cei care au cunoscut-o si au iubit-o. Nu a lipsit nici fratele cel mic al regretatei jurnaliste, care i-a stat la capatai pana in ultima clipa.

Fratele cel mic al Cristinei Topescu a venit astazi la crematoriu pentru a-si conduce sora pe ultimul drum. Imbracat in haine de doliu si ingenuncheat de durere, a venit pentru a fi alaturi pentru ultima data de sora lui. Chiar daca regretata jurnalista nu a avut parte de o inmormantare si a fost incinerata, cei dragi i-au adus un ultim omagiu si i-au stat alaturi pana a devenit cenusa.

Cristina Topescu, omagiata pentru ultima data de cei dragi

La crematoriu a venit si Stefan Banica, fostul iubit al Cristinei Topescu, dar si mama jurnalistei, care de-abia si-a tinut lacrimile in frau. De asemenea, si Andreea Berecleanu, colega de breasla a Cristinei Topescu a venit pentru a-i fi alaturi acesteia pe ultimul drum.

Potrivit informatiilor oferite de surse din interiorul familiei Cristinei Topescu, urna cu cenusa acesteia va fi dusa in Oradea, acolo unde locuieste, in prezent, mama jurnalistei.

coral