Reușite azi. O să ne bucurăm de lucruri și mici și mari care-or să ni se-ntâmple și putem aspira la ceva măreț, pentru că are de unde să aterizeze în viața noastră.

Horoscop 1 martie PEȘTI

O să luați niște bani, poate chiar semnați și un contract de muncă și o să vă simțiți confortabil, din punct de vedere financiar.

 

Horoscop 1 martie BERBEC

 

Poate ieșiți la rampă cu ceva nou care să atragă atenția celor din jur, și va avea mare priză la publicul care chiar contează.

 

Horoscop 1 martie TAUR

 

Se poate să vi se plătească niște ore suplimentare, un proiect mai vechi și să se și facă un pic de tevatură pe tema asta, încât să afle lumea că sunteți valoroși.

 

Horoscop 1 martie GEMENI

 

O legalizare, oți fi încercat de mai multe ori să primiți un accept, dar nu s-a putut la vremea respectivă, acum însă lucrurile intră în normal.

 

Horoscop 1 martie RAC

 

Poate luați de pe-acum bilete de vacanță, c-o fi un preț accesibil, și o să dați și telefoane la destinația respectivă ca să știți dacă veți găsi condiții optime.

 

Horoscop 1 martie LEU

 

O să mai stați încă o dată de vorbă cu niște angajatori și-i întrebați dacă sunt de acord cu condițiile voastre, și dacă veți considera că merită, o să mai lăsați de la voi.

 

Horoscop 1 martie FECIOARĂ

 

Se poate să vă-ncarce șefii cu mai multe responsabilități și o să profitați și voi de ocazie să cereți un supliment salarial ca să fie acoperit efortul.

 

Horoscop 1 martie BALANȚĂ

 

O veste bună, se poate să și primiti ceva în dar și să vă bucurați de vizita cuiva care a lipsit o vreme din viața voastră, și o să luați o decizie referitoare la relația de cuplu.

 

Horoscop 1 martie SCORPION

 

O să vă interesați de niște lucruri noi pentru casă, poate apelați și la o agenție imobiliară ca să vă cumpărați o nouă locuință c-or fi scăzut prețurile.

 

Horoscop 1 martie SĂGETĂTOR

 

Apar noi provocări, de ordin intelectual și o să vă faceți remarcați la școală, la examene, la interviuri și o să puteți lua și semnături pe acte.

 

Horoscop 1 martie CAPRICORN

 

Le-ați putea cere șefilor o mărire de salariu și să beneficiați și de alte avantaje, dar nu de la sine. Trebuie să vă luptați pentru ele. Să le cereți.

 

Horoscop 1 martie VĂRSĂTOR

 

Se-anunță câștiguri, faimă, sunteți pe un maximum energetic și lucrurile vă ies pe bandă rulantă, fiți pe recepție, să nu vă scape nimic printre degete. coral