Iată ce vă rezervă astrele pentru ziua de sâmbătă, 20 februarie 2021. 

Berbec

Este una dintre acele zile în care trebuie să împaci zona profesională cu cea personală, iar asta va fi destul de provocator, chiar și pentru tine.

Taur

Pierzi mai mult timp ca altădată pentru rezolvarea unor sarcini nu foarte complicate și asta te frustrează. Încearcă să nu dai vine pe alții.

Gemeni

Ești responsabil doar pentru faptele tale, deci nu căuta scuze și pentru alții. Dacă au greșit, nu este treaba ta să le repari greșelile.

Rac

Dacă ai acte de semnat, este recomandabil să ceri părerea unor specialiști, nu să te bazezi doar pe cunoștințele tale.

Leu

Simți că poți duce la capăt un proiect fără a cere ajutorul. Inițial așa va fi, dar undeva pe parcurs te vei împotmoli. Deci lasă-te ajutat!

Fecioară

Micile neînțelegeri dintre tine și partener pot fi rezolvate cu răbdare și compromisuri de ambele părți. Egoul nu are ce căuta în asemenea situații.

Balanță

Bârfele celor din jur te vor afecta doar dacă le dai importanță. Că altfel sunt doar niște cuvinte spuse din răutate sau invidie.

Scorpion

Promisiunile tale sunt serioase, dar ceilalți te vor testa înainte să își dea seama de asta. Partenerul are momente grele la locul de muncă.

Săgetător

Depui prea multe eforturi pentru a-ți îmbunătăți imaginea personală, însă rezultatele vor întârzia. Partenerul se simte ignorat.

Capricorn

Ești dispus să faci orice este nevoie pentru a-ți atinge obiectivele. Asta nu te împiedică să fii atent la nevoile celor dragi.

Vărsător

Îți pierzi repede interesul pentru absolut orice. Începi cu entuziasm, după care te trezești într-un blocaj din care nu știi cum să ieși.

Pești

Te bruiază orice din jurul tău. Cu greu reușești să te concentrezi la ce trebuie să faci. Din fericire, ceilalți nu își dau seama de nesiguranța ta. coral