Horoscop marți, 5 octombrie. O zodie trebuie să pună pe primul loc sănătatea, altfel va trece prin momente extrem de dificile. Culorile norocoase ale zilei sunt roz și rosu, iar numerele ce aduc norocul sunt: 3, 12, 20, 23 și 32.

Horoscop marți, 5 octombrie. Berbec și Taur

Berbec

Sănătatea ta este foarte importantă în acest moment și de aceea poate ca trebuie să faci niște investigații amănunțite și să întrebi un specialist. Poți să ai parte de o veste bună care vine din partea care vine din partea unui șef sau a unui coleg de serviciu.

Taur

Astăzi este o zi bună pentru regenerare, pentru refacerea energiei pe care ai pierdut-o făcând diverse activități în ultimele zile. Nodul Nord te face să-ți dorești tot mai mult, dar din când în când trebuie să te oprești să apreciezi unde ai ajuns în acest moment.

Gemeni

Astăzi sunteți foarte originali în gândire, iar asta vă poate face un pic individualiști pentru că nu vreți să împărțiți cu ceilalți ideile voastre. Aveți nevoie de timp și de liniște pentru a putea să vă concentrați asupra planurilor la care lucrați deja de ceva timp.

Rac

Gândul vostru poate să vă stea astăzi la străinătate, la cineva plecat in afara țării sau a localității unde sunteți. Pe de-o parte acest lucru vă ajută să vă simțiți bine din punct de vedere emoțional pentru că va duce liniște, dar pe de altă parte trebuie să rezolvați o problemă care vă neliniștește.

Leu

Acolo undeva este gandul, acolo vă sunt și emoțiile. Încercați să nu analizați atât de mult toate detaliile și să le puneți la suflet, pentru că nu vă ajută cu nimic. Astrele vă sfătuiesc să fiți obiectivi și vă puneți în locul celorlalte persoane pentru a încerca să le înțelegeți mai bine.

Fecioară

Soarele este în semnul vostru, dar și Mercur planeta comunicării și Marte, planeta Războiului. Pe deoparte puteți să luați decizii bune astăzi, dar pe de altă parte încercați să nu vă bazați pe un plan clar, pentru că mulți factori încă nu puteți să-i vedeți din punctul în care sunteți acum.

Balanță

Casa dorințelor este scoasă în evidență astăzi, ceea ce înseamnă că vă puteți ocupa in sfârșit de un subiect pe care l-ati toți neglijat în ultimul timp. După muncă și răsplată, așa încât se pare că aveți și niște bănuți în plus în această lună.

Scorpion

Astăzi este o zi bună pentru a te baza pe instinct și pentru a-ți asculta intuiția. Conexiunea ta cu divinul este mai puternică decât crezi, numai că trebuie să încercI să fii un pic mai spiritual, sau să analizezi lucrurile din perspectiva ceea ce simți.

Săgetător

Casa familiei este foarte importantă pentru voi în acest moment, iar lucrurile sunt ceva mai sensibile atunci când vine vorba de partenerul de viață, de o persoană cu care ați avut treabă în trecut  sau chiar de un membru al familiei. Încercați să alegeți pe  moment doar ceea ce vă convine din toate discuțiile, nu are sens sa va enervati.

Capricorn

Marele benefic este de partea voastră, ceea ce înseamnă că din toată așteptarea prin care treceți în acest moment, trebuie să învățați importantă. Nu vă pierdeți răbdarea, ci mai degrabă ascultați-va intuiția.

Vărsător

Astăzi este o zi bună pentru relaxare, poate chiar pentru a vă lua o zi liberă. E momentul să vă concentrați asupra lucrurilor pe care le aveți de rezolvat acasă, pe cele legate de de sănătatea voastră și să vă puneți ordine în gânduri.

Pești

Astăzi este o zi bună pentru a găsi noi surse de venit, atât timp cât vă folosiți creativitatea. Sectorul copiilor poate fi și el destul de solicitant în acest moment, mai ales dacă le-ați promis niște lucruri iar acum trebuie să vă țineți de cuvânt. coral