Horoscop Urania 24 aprilie-30 de aprilie 2021. Principalele previziuni astrale pentru fiecare zodie în parte. Cum se anunță săptămâna dinaintea Paștelui, ce aspecte astrale se produc și care sunt efectele resimțite de nativii zodiacului, puteți afla din materialul următor! De ce e bine să ne ferim și ce este esențial să știm despre următoarea perioadă. Horoscop Urania pentru toți nativii zodiacului, mai jos, în acest material!

Horoscop Urania 24 aprilie-30 de aprilie 2021. Previziuni pentru fiecare zodie în parte

Horoscop Urania 24 aprilie – 30 aprilie 2021 aduce previziuni pentru fiecare zodie în parte. Horoscopul Urania, realizat pentru Libertatea, oferă principalele caracteristici ale acestei perioade.

Important de precizat este faptul că pe 27 aprilie se va produce aspectul de Lună Plină în Scorpion, iar influențele se vor resimți diferit asupra nativilor zodiacului.

Care este zodia norocoasă a acestei săptămâni, ce informații sunt esențiale de știut despre intervalul 24 aprilie-30 aprilie 2021, dar și alte detalii importante în materialul ce urmează!

Horoscop Urania cuprinde principalele previziuni astrale pentru 24 aprilie-30 aprilie 2021, unde se vor regăsi informații pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop Urania Berbec

Pentru nativii Berbec, noua perioadă debutează cu preocupări ce țin de locul de muncă, dar și de salariu. Ideea de bani continuă pe parcursul acestei săptămâni, când ar putea avea loc discuții ce au la bază înstrăinarea unui obiect, bun de valoare. Este posibil ca nativul Berbec să refuze cu desăvârșire o posibilă vânzare, un schimb în natură.

Pe 27 aprilie, se desfășoară faza de Lună Plină în Scorpion, când se poate pune problema statutului unui bun sau a recuperării unei sume de bani.

Horoscop Urania Taur

Nevoie importantă a nativilor Taur pentru stabilitate afectivă la începutul acestui interval. Cei care sunt singuri vor dori în viața lor o persoană cu care să stabilească o legătură spirituală, iar cei care sunt într-o relație vor vrea să primească confirmări care să le spulbere îndoielile care i-au frământat până acum.

În contextul Lunii Pline în Săgetător, pot avea loc certuri, despărțiri, răsturnări de situație, care nu par să mai aibă rezolvare.

Spre sfârșitul intervalului, nativii Taur se pot confrunta cu un conflict interior care se dă între libertatea de gândire și decizie.

Horoscop Urania Gemeni

Nativii Gemeni își doresc să evadeze din cotidian, vor să se concentreze pe activități care să le ofere plăcere și să-i bucure. Plimbări, vizite, orice activitate care ar putea să le dea nativilor o stare de veselie și de degajare.

Luna Plină în Scorpion i-ar putea face pe nativi să se confrunte cu anumite probleme de sănătate, în special cu afecțiuni ce țind de sistemul endocrin, genital, renal, urinar.

În ceea ce privește planul profesional, pot ajunge în momente greu de înțeles, fiind posibil să se acutizeze anumite situații ce țin de conflictele de muncă.

Horoscop Urania Rac

Noua perioadă poate debuta pentru nativii Rac cu informații ce țin de relațiile cu instituțiile statului. Pot avea loc deplasări în acest sens tocmai în ideea de a atinge un anumit obiectiv, de a rezolva o situație.

Pe 27 aprilie, când se produce Luna Plină în Scorpion, Racii pot resimți emoții intense, care ar putea să-i destabilizeze pe planul sentimental. Marte intensifică aceste trăiri, iar nativii se pot lăsa conduși de aceste sentimente/emoții în detrimentul părții raționale.

În acest context, este indicat ca nativii să nu ia decizii de moment, existând riscul să le regrete ulterior. După data de 30 aprilie, racii vor fi din nou în formă și cu chef de muncă.

Horoscop Urania Leu

La începutul acestui interval, nativii Leu vor adopta o atitudine de prudență atunci când vine vorba de a face cheltuieli. Relațiile parteneriale pot cunoaște neînțelegeri, dispute, lipsă de solidaritate, poate chiar dezamăgire în contextul în unei strategii viclene, a unui comportament dedublat.

Unii nativi se pot lupta pentru un principiu pe care îl susțin cu tărie, vizată fiind casa a X-a, ce ține de renume și imagine.

Din 30 aprilie, leii se pot confrunta cu tot felul de afecțiuni pe partea medicală, care ar putea viza sistemul digestiv sau afecțiunile ar putea fi pe partea de reacții alergice și se pot manifesta, spre exemplu, sub formă de urticarii.

Horoscop Urania Fecioară

Posibile veștii pe aria zonei salariale care ar putea să-i destabilizeze pe nativii Fecioară la începutul acestui interval. Indicat ar fi să nu intre în panică și să încerce să-și construiască un plan strategic.

Efectele pe care le are Luna Plină în Scorpion se pot resimți în sectorul comunicării, unde anumite discuții pot cunoaște tulburări ca urmare a acestei influențe astrale.

Nativii pot intra într-un conflict profesional, public, social cu cei care sunt în măsură să ia decizii și ocupă funcții de conducere.

Din 30 aprilie, tendința va fi de a evita provocările, de a nu răspunde neregulilor ce pot să apară pe plan sentimental.

Horoscop Urania Balanță

Din punct de vedere astral, nativii Balanță primesc susținerea pentru a trăit cât mai relaxați, calmi, cu preocupări pe lucrurile frumoase ale vieții. Situația se schimbă însă.

Pe 27 aprilie, când se produce Luna Plină în Scorpion, nativii pot avea parte de probleme, îngrijorare și stres pe sectorul banilor și a bunurilor materiale obținute prin muncă proprie. Altfel zis lucrurile iau o altă întorsătură.

Din 30 aprilie, sunt vizate în special treburi casnice pe care nativii vor vrea să le rezolve cât mai rapid.

Horoscop Urania Scorpion

Preocupări de trup și suflet pentru nativii Scorpioni la începutul acestui interval. Luna va străbate casa I a Scorpionilor și va aduce un factor pozitiv în viața nativilor, accentuându-se calitățile telepatice ale acestora.

Pe 27 aprilie, se va produce aspectul de Lună Plină în Scorpion. Vor fi luate în vizor în special relațiile bazate pe interes, unde există egoism, trădare, dușmănii.

Indicat ar fi ca nativii să amâne întâlnirile programate în jurul acestei date, pentru a ocoli astfel provocările ce pot să apară și care le-ar putea solicita o răbdare de fier.

Din 30 aprilie, informații care nu le sunt favorabile Scorpionilor.

Horoscop Urania Săgetător

E posibil ca nativii Săgetător să treacă prin situații delicate prin prisma afecțiunilor medicale. În ziua de 27 aprilie, când va avea loc Luna Plină în Scorpion, sunt vizate în special tot felul de disfunții, în funcție de vârstă și de istoricul medical, care pot avea legătură cu sistemul endocrin, genital, dar și cu sistemul psihic.

Această situație nu le va da liniște, motiv pentru care Săgetătorii se pot confrunta cu amintiri neplăcute, vor avea tendința să reanalizeze un eveniment sau comportamentul cuiva.

Din 30 aprilie, posibile cramponări de bunuri. Nativii se pot lovi de pretențiile și revendicările unor străini sau chiar a unor rude în privința unor bunuri.

Horoscop Urania Capricorn

Începutul intervalului îi găsește pe nativii Capricorn abili, diplomați, plin de tact. Indicat este ca în momentul în care ajung în fața unor provocări, situații care riscă să se degenereze, nativii să dea dovadă de înțelepciune pentru a evita astfel unele momente, discuții cu persoane importante, care ar putea să le prejudicieze statutul profesional.

În schimb, sub aspectul Lunii Pline în Scorpion, de pe 27 aprilie, relațiile cu prietenii se pot tulbura. Prin prisma acestui lucru, Capricornii vor trăi stări de tristețe, nesiguranță.

Din 30 aprilie, lucrurile se schimbă pentru acești nativi. Luna va străbate casa I a acestor nativi și le va oferi răbdare, rezistență la stres, spor de muncă.

Horoscop Urania Vărsător

Nativii Vărsător se bucură din plin la începutul acestui interval de creativitate, intuiție, claritatea în exprimarea ideilor și găsirea soluțiilor inovatoare. Această atitudine îi va ajute pe Vărsători să facă impresie bună în fața interlocutorilor.

Pe 27 aprilie, când va avea loc Luna Plină în Scorpion, sectorul imaginii publice va fi pus la încercare. În acest context, se pot ivi ostilități, controverse publice, relații încordate. În cazul unora se poate da chiar o adevărată luptă pentru putere.

Din 30 aprilie, posibile disfuncții pe partea cu sănătatea, trăiri și stări dizarmonice.

Horoscop Urania Pești

Acest nou interval ar putea să debuteze pentru nativii Pești cu un contract, o afacere, o discuție. Sub aspectul Lunii Pline în Scorpion, de pe 27 aprilie, se vor resimți efecte cu impact negativ la capitolul convingeri, conștiință, încredere în oameni.

Având în vedere acest context astral, sunt șanse mari ca nativii Pești să treacă prin schimbări pe fondul acestor trăiri. Peștii pot avea parte de deziluzii, descoperiri și epioade în urma cărora aceștia pot cunoaște adevărata față a unor persoane cu care intră în contact. Descoperirile sunt de așa natură, încă nativii nu mai au nevoie de explicații.

Din 30 aprilie pot trece prin condiții de stres pe plan personal. Unii nativii pot fi nevoiți să accepte o colaborare cu o persoană care le-a ieșit de la inimă. Alții, în special cei tineri, pot manifesta stări de gelozie bazată pe o stare de neliniște venită din partea persoanei de lângă ei, o stare de neliniște pe care nu o pot gestiona corect. coral