Horoscop vineri, 20 august. Astrele au planuri mari pentru câțiva nativi norocoși. Află care este zodia care va fi de neoprit în ultima zi a săptămânii de lucru. Culorile norocoase sunt roz și albastru deschis, iar numerele norocoase sunt 3,12,23,43,45,46.

Horoscop vineri, 20 august – Berbec

Dacă ți-ai propus să pleci într-o vacanță sau să faci o ieșire doar pentru weekend, trebuie să fii atent la condițiile meteorologice de acolo, pentru a nu te lua prin surprindere. Ai nevoie de odihnă, de a face lucrurile în propriul mod pentru a-ți așeza gândurile și a lua decizia cea mai bună în ceea ce privește cariera ta.

Taur

Pentru a reuși să profiți de momente frumoase alături de persoană iubita, încearcă să-i asculți acesteia dorințele și părerile.Poți să te simți mândru de tine pentru progresul pe care l-ai realizat până în prezent.

Gemeni

Poate că e momentul să începi să vorbești cu cei cu care lucrezi despre responsabilitățile pe care fiecare trebuie să și le asume, sau poate faci asta acasă cu cei dragi din familie. Ideea este că trebuie stabilită o disciplină, pentru că nu poți tu să le faci pe toate.

Rac

Nu toți colegii pot fi pe aceeași lungime de undă, mai ales că în acest moment tu vrei să evoluezi, iar unii din ei nu înțeleg punctele tale de vedere. Gândește-te de două ori înainte de a încerca să zici ceva ce ar putea deveni un subiect controversat.

Leu

Astăzi poți simți că lucrurile nu se mișcă la viteză care ar trebui, chiar dacă tu ești cel care pune frână pentru a te încadra într-o marja de siguranță. Este o zi bună pentru a ieși în societate, pentru a socializa și pentru a întâlni păreri diferite de ale tale care te pot ajuta.

Horoscop vineri, 20 august – Fecioară

Energia zilei de astăzi te poate face să te simți de neoprit, iar asta se întâmple deoarece Marte și Mercur te încurajează să iei decizii și să treci la acțiune într-un sector în care până acum nu prea te simțeai motivat să o faci.

Balanță

Trebuie să începi să înveți să spui ,,nu,, relațiilor toxice sau oamenilor care nu îți dau o stare bună. Nu poți să mai permiți acelor energii să vină în viață ta, mai ales acum când tu muncești la o varianta a ta mult mai bună, mai puternică și stabilă.

Scorpion

Universul te încurajează să îți pui toată atenția asupra lucrurilor sau a legăturilor pe care le-ai neglijat în ultima perioada de timp. Casa a 12-a a dorințelor tale este un subiect destul de sensibil, iar casa sănătății este un alt aspect de care trebuie să ai grijă.

Horoscop vineri, 20 august – Săgetător

Un eveniment major urmează să se întâmple în viața ta sau a familiei tale, iar pentru acesta trebuie să te pregătești cum se cuvine. Cheltuielile nu vor lipsi, așadar asigură-te că faci investiții bune care te vor ajută o perioada de timp măcar.

Capricorn

Ai nevoie să ieși din casă, să călătorești și să îți hrănești sufletul cu spiritualitate, calm și armonie. Astrele te încurajează să experimentezi lucruri noi, poate chiar un nou stil de viață și de alimentație mai sănătoasă.

Vărsător

Mercur împreună cu Marte, planetă de foc, în casa a 8-a strategiei vă poate face să renasteti din propriile trăiri, iar acolo unde înainte vedeați blocaje acum vedeți oportunități să câștigați putere și succes.

Horoscop vineri, 20 august – Pești

Din punct de vedere emoțional te poți simți mai bine și mai conectat cu persoana iubită, iar asta te ajută și din punct de vedere spiritual, dar și al stării tale de bine.E un bun moment să fii sincer și să exprimi exact ceea ce simți.

  coral