Ești îndrăgostit și cauți inspirație pentru a transmite mesajul de iubire printr-un cadou? Te așteptăm la târgul tematic de Valentine`s Day, de la Iulius Mall Cluj, să alegi din numeroase idei potrivite pentru a-ți surprinde perechea.

De vineri până joi inclusiv, între 8 și 14 februarie 2019, clienții Iulius Mall vor fi întâmpinați cu nenumărate simboluri ale iubirii, pe care le vor putea achiziționa de la târgul tematic organizat la parter. Târgul de Valentine`s Day reunește peste 50 de expozanți, pregătiți cu idei de cadouri care să-ți cucerească perechea.  

Declarațiile de dragoste pot fi făcute mai mult decât prin cuvinte. De asta te vei convinge la standurile Târgului de Valentine`s Day, unde le vei găsi sub formă de  pernuțe în formă de inimioară, tricouri personalizate cu citate amuzante, căni și alte decorațiuni inscripționate cu mesaje de iubire, felicitări etc. Doamnele și domnișoarele apreciază bijuteriile, astfel că expozanții propun numeroase modele de cercei, coliere, pandantive, inele și alte podoabe lucrate manual, prin tehnici inedite. Din oferta târgului nu lipsesc papioanele, pălăriile, articolele vestimentare, accesoriile pentru păr, tablourile, cosmeticele naturale și multe altele.

Și pentru a-i impresiona pe domni vor fi sugestii inspirate, pentru că printre participanți se numără și producători de articole de marochinărie, care propun genți, curele, portofele și alte accesorii. În plus, dacă vrei să completezi darul pentru persoana iubită cu o declarație aromată, poți opta pentru inimioarele din turtă dulce și alte delicii.

Cadouri perfecte pentru a sărbători iubirea sunt și în magazinele brandurilor prezente în Iulius Mall Cluj, unde sunt disponibile atât noile colecții, cât și articole de sezon la promoții.