• Trecerea dintre ani a fost sărbătorită cu artificii nu doar de către cei aflați în libertate ci și de cei aflați după gratii.

  • Așa s-a întâmplat la Penitenciarul Gherla, unde iubitele unor deținuți au adus boxe portabile la care au pus manele, au desfăcut sampanie și au bubuit petarde, totul spre deliciul deținuților care s-au lipit de geamul peniteciarului pentru a vedea "show-ului".

În noaptea Anului Nou au explodat artificiile și au răsunat manelele la penitenciar. Revelionul s-a făcut la Gherla și după gratii.

La miezul nopții de intrare în 2023, un spectacol de artificii și muzică a avut loc în premieră pentru deținuți, dar nu în incinta pușcăriei, ci la câțiva metri de zidurile groase, arată gherlainfo.ro

Dacă iubitele celor închiși nu au putut să-i viziteze la sfârșit de an, acestea nu s-au dat bătute. Îmbrăcate festiv, au parcat mașina la șoseaua principală, la câțiva metri de penitenciar. Pentru cei din celule s-a organizat un foc de artificii exclusiv, chiar impresionant, iar din boxele puternice au curs manelele lui Dani Mocanu, cu dedicație:

M-ați băgat în închisoare, nu am să va iert vreodată
Vin și mă răzbun, chiar de mai întru o dată
Nici o închisoare nu o să mă potolească
Când mă eliberez o să fiu teroarea voastră

V-ați pus împotriva mea, nici nu știți în ce intrat
Răzbunarea nu o opriți cu o mie de mascați
Vin acasă și va arăt ce mi-am pus în gând
Va nenorocesc pe toți și mă întorc râzând

Condamnații au urcat la ferestre și agățați de gratii, au chiuit de bucurie și satisfacție.

Fetele, cu telefoanele cu blițurile aprinse în mână, au făcut spectacol, au dansat și au cântat în drum pentru ei.

Dar nu au fost doar manele, în difuzoare s-au auzit și mesaje de dor către tați din partea copiilor acestora.

Petrecerea a durat aproape două ore, iar șoferii care au trecut prin zonă au salutat prin claxoane formația veselă din mijlocul drumului.

coral