Vedeta unui show reality din Anglia a comis-o! A scos la vanzare poze indecente cu ea si burtica ei de gravida. Strange bani pentru copil.

Jemma Lucy e gravida si vinde poze cu ea, goala, fanilor! Vedeta a marturisit ca se va opri in momentul in care nu va mai putea, fizic. Vedeta din Anglia va naste peste doua luni si burtica ei nu este foarte mare. Cu toate ca este indecent si imoral ce face, Jemma Lucy nu se opreste.

Vedeta de 30 de ani sustine ca are nevoie de bani. Pentru asta, isi face poze si video indecente, complet goala. Incarca imagini si clipuri video noi pe siteul ei XXX, zilnic, informeaza The Sun. Gestul ei este usor inconstient deoarece poate da nastere unui trend nesanatos.

Jemma Lucy e gravida si vinde poze cu ea, goala, fanilor!

„Inscrieti-va pe siteul meu acum. Puteti vorbi cu mine zilnic si primiti poze si video noi”, este mesajul lansat de Jemma Lucy fanilor sai, in mediul online.

In timp ce unele femei o critica pentru gestul imoral, altele o felicita. De ce? Pentru ca sarcina ei nu este foarte mare si nu o impiedica sa fie sexy. Jemma Lucy sustine ca, pentru ea, sarcina nu este o scuza pentru a nu mai face diverse lucruri.

Jemma Lucy e gravida in 7 luni

„Multe femei folosesc sarcina drept scuza pentrru a nu mai face lucruri. Spun ca sunt obosite si lenevesc toata ziua. Si eu sunt obosita tot timpul, sunt epuizata. Ma fortez pentru ca vreau sa imi pastrez rutina pana cand nu voi mai putea, fizic”, a marturisit Lucy.

Cu toate ca e insarcinata in 7 luni, burta ei abia se vede. In tot acest timp, vedeta din Anglia a mers la sala si s-a ingrijit de corpul ei. Fanii au fost socati si nu isi explica de ce burtica ei este atat de mica. „Nici nu zici ca esti gravida!”, i-a replicat un admirator.