Momentele de după ore sau grădiniță ori weekend-urile reprezintă un prilej excelent pentru ca toți copiii să se bucure de activități captivante, care să le stârnească interesul și pe care să le facă din plăcere. Astfel, în Iulius Mall Cluj, cei mici au ocazia să descopere istoria Egiptului antic și să exploreze piramidele prin intermediul unei expoziții inedite, care nu le va îmbogăți doar cultura generală, ci le va lămuri și multe dintre curiozități. Accesul este gratuit, iar micii exploratori vor primi și accesorii tematice ce-i vor transforma în faraoni sau Cleopatre.

Educarea copiilor în spiritul cunoaşterii şi al determinării de a învăţa lucruri noi necesită diverse instrumente, iar prin tehnologia interactivă destinată celor mici expoziția „Kids in Pyramids”, găzduită de Iulius Mall Cluj, își propune să le deschidă un univers în care pot experimenta aventuri palpitante și educative în același timp. Astfel, în perioada 2 – 14 noiembrie 2022, în Atrium, copiii pot explora Egiptul Antic. Înconjurați de elemente arhitecturale emblematice și jocuri interactive, micii aventurieri vor intra în interiorul piramidelor, vor vizita camera sarcofagului, vor săpa în nisip căutând artefacte, vor găsi cheia camerei comorilor, vor afla despre hieroglife, vor construi mini piramide, vor urca pe Sfinx, dar vor avea parte și de multe alte surprize. Pe parcursul fiecărei vizite, cei mici vor fi îmbrăcați în faraoni sau Cleopatre, vor beneficia de activități educative și distractive în același timp, iar la final vor primi o diplomă de participare, care va reprezenta o amintire dragă a unor momente frumoase petrecute alături de prieteni sau părinți.

Expoziția va fi deschisă în intervalul orar 10:00 – 20:00, o vizită durează 30 de minute, iar intrarea este liberă. Accesul este, însă, condiționat de o rezervare în prealabil la INFO POINT sau la telefon: 0264 206 425.

Vino la Iulius Mall Cluj să cunoști secretele unei epoci care a făcut istorie!