Kids Models, o agenție de modelling din Cluj va organiza în acest an la Paris un eveniment pentru copii. Castingul este gratuit, iar cei care sunt selectați vor participa gratuit la grandiosul eveniment.

Kids Models este prima agenție din România care organizează un eveniment pentru copii, dedicat modellingului, în străinătate, iar copiii sunt așteptați să se înscrie în număr cât mai mare.

Este primul festival de modă care are bazele în România și va fi organizat în capitala Franței, ceea ce este un lucru extraordinar, ținând cont că Parisul este considerat unul dintre cele mai importante repede din industria modei.

„Vor participa copii din toată țara, iar cei selectați nu vor fi nevoiți să plătească taxă de participare. Nu s-a mai făcut niciodată așa ceva”, a declarat Corina Câmpian, președintele Kids Models.

Ștefan Farell va fi președintele juriului care va selecta copiii care vor participa la evenimentul din Paris. Ștefan Farell, numit Regele Modellingului din Transilvania, are o experiență de 25 de ani în domeniu, una dintre specializările lui fiind chiar evenimentele cu copii și organizează City Fashion Week, cel mai important eveniment dedicat modei din Transilvania.

„La eveniment vor participa designeri celebri din România, a căror colecții vor fi prezentate de copiii selectați în urma castingului. Acest eveniment este dedicat atât comunității de români din Paris, cât și parizienilor. Este un eveniment important și o șansă extraordinară pentru copiii care vor să facă parte din lumea modellingului internațional”, a adăugat Corina Câmpian.

Evenimentul va avea loc la finele lunii mai.

coral