Ziua de 30 noiembrie este marcată în calendarul creștin-ortodox ca fiind una din cele mai importante sărbători romanești. Este ziua în care îl sărbătorim pe Sfântul Andrei, ocrotitorul României și apostolul care a răspândit creștinismul pe teritoriul țării noastre.

Pe lângă cadoul pe care îl oferiți celor care își sărbătoresc onomastica, un mesaj, o declarație, un SMS, o felicitare este binevenită.

Mesaje și urări de Sfântul Andrei 

Cei care poartă numele Andrei, Andreea, Andi,Andrada, Andruța, Andries sau alte derivate își serbează pe 30 noiembrie ziua numelui. 

Aproape 720.000 de romani, dintre care 368.523 bărbați si 349.079 femei, își sărbătoresc onomastica de ziua Sfântului Apostol Andrei. 

Din totalul româncelor care își sărbătoresc onomastica, 293.745 poarta numele Andreea, 26.325 pe cel de Andra, iar alte 21.442 femei se numesc Andrea. De asemenea, 7.205 femei au numele Andreia, iar alte 356 – Andruța sau Andrușa.

Cu această ocazie, fiecare dintre noi transmitem cele mai frumoase gânduri celor care poartă aceste nume.

”Fie ca toate lucrurile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să te însoțească! Îți doresc o zi de Sf. Andrei cât mai frumoasă!”

”La mulți ani de ziua ta, Andreea/Andrei!”

”La mulți ani, dragă Andreea/Andrei! Să ai parte de împliniri, iar viața să îți fie o încântare!”

„Îți urez La mulți ani, pentru că porți acest nume și fie ca Sfântul Andrei pe care îl reprezinți, să-si coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și liniștea interioara.”

„Cu ocazia zilei Sfințișorului tău, îți doresc o oră de liniște, o zi senină, o săptămâna de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire si iubire. La mulți ani!”

”La mulți ani, Andreea! Așa cum soarele luminează pentru toată omenirea așa și tu îmi luminezi mie viața. Fie-ți viața senină ca răsăritul de soare iar sufletul mereu curat și tânăr ca roua de pe flori. Îți doresc o zi de neuitat care să țină o viață întreagă!”

„Dacă toată lumea îți dorește ca această zi să fie una minunată, eu îți urez ca atât ziua de astăzi, cât și zilele ce urmează, să fie pline de bucurii și realizări și să îți umple sufletul de voie bună. La mulți ani!””Pe o petală de lalea, La Mulți Ani din partea mea, iar pe una de bujor, Te iubesc și te ador!”

”Andreea, îți urez să ai o viață frumoasă ca răsăritul de soare iar sufletul să-ți fie curat ca neaua. Îți urez o zi de neuitat și un călduros La Mulți Ani!”

”Felicitări, dragul meu, cu ocazia aceastei zile. Îți urez să fii mereu sănătos, energic și plin de bucurie. La mulți ani în cântec de clopoței de bucurie!„

„De ziua numelui tău, îți doresc tot binele din lume, noroc, fericire și sănătate și să ți se îndeplinească toate dorințele pe care o să ți le pui. La mulți ani!”

”Se spune că iubiții sunt ca luna, iar frații ca stelele. Eu am observat că cerul poate arata bine fără luna, dar niciodată fără stele, adică fără tine. La mulți ani, frățiorule!”

”Din mici crenguțe de brad, din flori și din iubire ți-am împletit un La Mulți Ani aducător de Fericire! La mulți Ani Andrei/Andreea!”

”Ziua numelui să fie luminoasă și să se prelungească în multe altele aducătoare de bucurii! La Mulți Ani!”

”La mulți ani, fericire, împacare sufletească, flori, iubire, sănătatea te palească, prietenii să nu te uite și să ai bucurii multe!”

”La mulți ani în această zi binecuvantată de Sfântul Andrei!”

„E o zi când sufletul învinge orice urmă de tristețe, când tot ce a fost greu ți se pare ușor. Este ziua numelui tău și de aceea este o zi specială! La Mulți Ani!”

„Andreea, îți urez să ai o viață senină ca răsăritul de soare iar sufletul să-ți fie curat ca neaua. Îți urez o zi de neuitat și un călduros La Mulți Ani!”

”La mulți ani! Sfântul Andrei să te călauzească mereu!”

”Îți urez ca sărbătoarea Sfântului Andrei să îți aducă o viață curată, frumoasă, plină de bucurii și dragoste. La mulți ani Andreea„

„Sfântul căruia îi purtați numele să vă ocrotească în fiecare zi, să vă aducă liniște și pace. La mulți ani cu împliniri și momente frumoase în viitor!”

”Îți urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum un bulgăre alb de zăpadă, la fel de fericită precum cântecul clopoțelului de Crăciun și la fel de frumoasă precum Sărbătorile petrecute lângă cei apropiați”.

”Pentru că porți nume de Sfânt, îți urez La mulți ani și o zi încununată de binecuvântări”.

”Fie ca Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire și prosperitate. La mulți ani”!

MESAJE SF ANDREI 2020: Mesaje în versuri

„Hai noroc și voie bună,

Să petrecem împreună,

C-astăzi este o zi mare,

Și-i motiv de sărbătoare.

La mulți ani, Andrei/Andreea!”

 

”Un gând bun și-o sărutare,

Azi, la ceas de aniversare,

Sfântul Andrei să te ocrotească,

Visele să ți se-mplinească!

La mulți ani, Andrei/Andreea!”

 

”Să-ți dea Domnul sănătate,

Judecată înțeleaptă,

Viață lungă pământească,

Ce dorești să se-mplinească!

La multi ani fericiți, Andrei/Andreea!”

coral coral