Dupa emotii si examene grele, dupa ce a intrat pe locul intai la sectia de Canto Clasic a Liceului de Arte «Balasa Doamna» din Targoviste, Lorelai Mosnegutu se bucura acum de o binemeritata vacanta.

Primul lucru pe care l-a facut a fost sa vina in Bucuresti, la aparamentul pe care l-a cumparat cu banii castigati la „Romanii au talent” (in 2017) si sa-si amenajeze gradina.

„Mie imi plac mult piticii, mereu mi-am dorit o gradina verde, plina cu pitici. Deocamdata mai trebuie sa creasca gazonul pe care l-am semanat si sa mai punem flori. Inca mai trebuie amenajata, dar le facem pe rand”, spune fetita fara maini, care in sfarsit este proprietara cu acte in regula. Zilele trecute, a semnat actele de proprietate pentru apartamentul cu doua camere cumparat in Popesti-Leordeni. Pana acum, intre ea si dezvoltator a existat doar un precontract. Alaturi de Lorelai, pe actul de proprietate si-a mai pus semnatura tutorele ei legal, Cristiana Bucur, directoarea Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Dambovita. „Ii multumim mult ca a fost alaturi de noi. Eu am luat-o pe Lorelai in plasament simplu, am grija de ea. O voi putea infia abia cand implineste 18 ani. Acum are 16”, explica Mama Vio. Cele doua se pregatesc acum pentru obisnuita vacanta la mare, dar si pentru una in strainatate.