Lovitura dura pentru Vulpita si Viorel! Incredibil ce s-a intamplat cu cei doi la aproape o luna de cand au devenit celebri.

Vulpita si sotul ei au aparut pentru prima oara la ”Acces Direct” in urma cu aproape o luna. Au urmat zeci de emisiuni, iar in scurt timp cei doi aveau sa fie cunoscuti in toata tara. Acum, insa, Veronica Stegaru si Viorel au primit o lovitura dura. Autoritatile de la Vaslui au decis sa le suspende ajutorul social, dupa ce in ultimele trei saptamani nu si-au mai efectuat orele de munca obligatorii.

De asemenea, reprezentantii de la Protectia Copilului au lasat fetita de doi ani a cuplului in grija bunicilor, care sunt revoltati de comportamentul celor doi. Potrivit presei locale din Vaslui, batranii au declarat ca ii vor primi pe Viorel si pe Veronica acasa, numai ca sa nu mai apara la TV.

Vulpita si sotul ei nu par a fi foarte afectati de faptul ca au ramas fara ajutor social sau de faptul ca nu si-au vazut fetita de atata timp. Ba dimpotriva1 Cei doi profita la maximum de viata din Capitala si de faima de care se bucura aici.

coral