Conducerea societății Salina Turda SA a profitat de starea de urgență și a făcut unele lucrări de reabilitare și întreținere la obiectivele pe care le are în administrare, acestea fiind absolut necesare, dar și pentru a spori condițiile oferite turiștilor.

„Am profitat de această perioadă de inactivitate pentru a efectua lucrări de reabilitare și întreținere la toate obiectivele noastre. Unele dintre lucrări erau absolut necesare, iar pe altele le efectuăm pentru a spori condițiile pe care le oferim turiștilor noștri.

Am efectuat lucrări de întreținere la roata panoramică. De asemenea, am efectuat lucrări de reabilitare a Hotelului, lucrări care erau necesare de ceva vreme și pe care le aveam programate. Nu știm când vom putea deschide salina, hotelul, restaurantul, bazinul de înot și ștrandul, însă la momentul respectiv vom fi pregătiți să le oferim cele mai bune condiții tuturor vizitatorilor care vor veni la obiectivele noastre turistice.”, a declarat Monica Dorina Codreanu, pentru RefleqtMedia.

coral