Poliţiştii Biroului Drumuri Naţionale şi Europene au depistat un bărbat de 69 de ani, care conducea un autoturism deşi avea acest drept suspendat.

La data de 13 februarie a.c. în jurul orei 10.00, poliţiştii Biroului Drumuri Naţionale şi Europene Cluj au depistat un bărbat de 69 de ani din comuna Gilău, judeţul Cluj, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 1 E60 pe raza localităţii Gilău deşi avea dreptul de a conduce suspendat.

Poliţiştii Compartimentului Rutier Câmpia Turzii au depistat un bărbat de 36 de ani conducând fără permis.

La data de 13 februarie a.c., în jurul orei 14.55, poliţiştii Compartimentului Rutier Câmpia Turzii au depistat un bărbat de 36 de ani din municipiul Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism pe strada Laminoriştilor din municipiul Câmpia Turzii, deşi nu deţine permis de conducere.

Poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Apahida au depistat un bărbat de 31 de ani conducând fără permis.

La data de 13 februarie a.c., în jurul orei 20.30, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Apahida au depistat un bărbat 31 de ani din comuna Mociu, judeţul Cluj, care conducea pe D.C. 25, pe raza localităţii Cămăraşu, judeţul Cluj, un autoturism deşi nu este deţinător de permis de conducere.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată”, ,,conducerea unui vehicul de către o persoană care nu deţine permis de conducere”, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.