Iulius Mall Cluj a adăugat în portofoliul său încă un brand de renume internațional, exclusivist.  MARC O’POLO este noua destinație de fashion premium, atât pentru ea, cât și pentru el, și propune colecții vestimentare și încălțăminte pentru adepții stilului casual modern.

Retailerul de fashion MARC O’POLO a deschis primul său magazin din afara Bucureștiului și cel de al doilea din țară la parterul Iulius Mall Cluj. Noua locație, cu o suprafață de peste 150 mp, propune piese vestimentare high end, moderne, destinate atât femeilor, cât și bărbaților care se exprimă liber. Oferta este completată cu o selecție de accesorii în trend, cum ar fi genți, eșarfe și articole de sezon, dar și încălțăminte casual și sport. „Grație localizării în centrul orașului și gamei diverse de facilități oferite, Iulius Mall Cluj reprezintă locația ideală pentru a fi aproape de clienții noștri”, a spus Carsten Lehnen, Managing Director MARC O’POLO România.

Brandul internațional cu rădăcini scandinave MARC O’POLO, creează haine pentru adepții stilului casual premium și este un etalon pentru segmentul pe care îl reprezintă. MARC O’POLO se ghidează după principiul „libertatea de a fi tu însuți” și propune ținute autentice și atemporale. Fiind un brand orientat spre sustenabilitate, peste 60% din produse sunt din țesături organice. De altfel, materialele naturale, croiurile de înaltă calitate și detaliile speciale îl clasează ca fiind unul dintre brandurile de top din lume, care a câștigat milioane de fani pe întreg mapamondul.

Fondat la Stockholm în 1967, brandul cuprinde astăzi colecțiile MARC O’POLO Modern Casual, MARC O’POLO Denim, MARC O’POLO Shoes și Accesorii MARC O’POLO, precum și cele de licențe. Sediul central, aflat la sud de München, în Stephanskirchen, aprovizionează 2.200 de magazine, parteneri de retail și de franciză la nivel internațional. MARC O’POLO este disponibil în 39 de țări, iar pe piața din România a intrat în toamna anului trecut.

Despre Iulius Mall Cluj

Inaugurat în anul 2007 şi orientat către multiculturalitate, Iulius Mall Cluj îmbină, într-o manieră originală, funcțiunile sale multiple cu apetitul transilvănenilor pentru artă sub toate formele. Iulius Mall Cluj este cel de-al treilea mall al reţelei naţionale IULIUS, aflat mereu în strânsă legătură cu trendurile internaționale, prin portofoliul de retail care se completează constant cu branduri high end și opțiunile de recreere. Include peste 230 magazine, un hypermarket Auchan, cinematograf multiplex Cinema City cu 10 săli și cinema 4DX, food court, o parcare subterană şi supraterană cu o capacitate de peste 2.000 de locuri şi alte destinaţii de relaxare. Iar Iulius Parc, din apropiere, este colţul de natură preferat de clujeni.