Un grav accident de circulație, soldat cu decesul unui tânăr de 14 ani, a avut loc între localitățile clujene Bont și Nicula. Adolescentul, care se deplasa pe partea carosabila, a fost surprins și accidentat de către un șofer de 25 de ani.

coral

La data de 9 decembrie, în jurul orei 17.30, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Gherla au fost sesizați despre faptul că pe DJ 109D, între localitățile Bont și Nicula s-a produs un accident rutier, rezultând rănirea unui minor.

În cadrul cercetărilor preliminare efectuate la locul accidentului s-a stabilit că autoturismul condus din direcția Sic către Gherla de un tânăr de 25 de ani, din municipiul menționat, a accidentat un minor în vârstă de 14 ani, din județul Bistrița-Năsăud, care se deplasa pe partea carosabilă, în aceeași direcție de mers.

La locul accidentului, echipajul medical i-a aplicat manevrele de resuscitare minorului, însă, din nefericire, a fost declarat decesul acestuia. Conducătorul autoturismului fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.