Mircea Abrudean a rămas și fără funcția de prefect al județului Cluj și fără cea de Secretar General Adjunct al Guvernului, ceea ce este o lovitură grea pentru PNL. 

După ce un membru UDRM a fost numit ieri în funcția de prefect al Clujului, încă unul a fost pus pe funcția promisă lui Abrudean.

CITEȘTE ȘI:

Un avocat, noul prefect al Clujului. Cine este Tasnádi István Szilárd?

Istvan Zahoranszki a fost numit în funcţia de secretar general adjunct al Guvernului, cu rang de secretar de stat, printr-o decizie a prim-ministrului Florin Cîţu.

Zahoranszki István are 44 ani, a terminat cursurile Universităţii Babeş-Bolyai, Facultatea de Ştiinţe Politice şi Administraţie Publică în 2002. Este funcţionar public, lucrează din 2004 în administraţia publică în cadrul Primăriei Sighetu Marmaţiei, potrivit FLUX24.

Liberalii clujeni mai au o șansă să se „reabiliteze” parțial după înfrângerile din ultimele zile. La Secretariatul General al Guvernului vor fi trei posturi de secretari generali adjuncți, așa că Mircea Abrudean mai are șansa numirii în funcție, în condițiile în care cele trei fotolii de SGA revin UDMR, USR-PLUS și PNL, conform algoritmului negociat în coaliție, au declarat pentru ZIUA de Cluj surse din PNL Cluj.