Anul 2021 vine cu multe schimbari, mai ales in ceea ce tine de moda si accesorii. De aceea, ne-am gandit sa va prezentam 6 tipuri de huse pe care trebuie sa le achizitionezi anul acesta.

 

Anul 2021 vine cu multe schimbări, mai ales în ceea ce ține de modă și accesorii. De aceea, ne-am gândit să vă prezentăm 6 tipuri de huse pe care trebuie să le achiziționezi anul acesta.

1.Husele cu baterie externă

Suntem tot mai dependenți de telefon și îl includem în activitățile noastre zilnice, drept urmare ne dorim că bateria acestuia să nu se termine niciodată, mai ales în momentele importante când depindem cu adevărat de el, spre exemplu atunci când folosim GPS-ul sau dorim să facem o plată la un POS și avem cardul de credit stocat în telefon. Din această dorință de a nu mai fi nevoit să încarci telefonul lângă o priza au apărut minunatele huse cu baterie externa incorporata. Sunt cele mai practice atunci când călătorești, deoarece dublează durata de utilizare a telefonului. Un dezavantaj al acestor huse ar fi faptul că sunt destul de voluminoase și adaugă greutate telefonului.

2.Husele flip (tip book)

Husele tip book sunt doua coperte care protejează atât display-ul cât și spatele device-ului. Sunt destul de elegante iar pe lângă rolul protector un alt avantaj al acestor carcase ar putea fi reprezentat de spatiile speciale create pentru compartimentarea unor obiecte precum cardurile de credit, cărțile de vizita sau chiar a banilor. Un dezavantaj al acestor huse pliabile este faptul că sunt destul de incomode atunci când trebuie să iți accesezi telefonul rapid.

3.Husele de piele

Husele de piele sunt unele dintre cele mai apreciate în momentul de fata datorita faptului că au o textura plăcuta la atingere și sunt rezistente. Exista multe modele pe piață, însă husele de la MOTIFSIO sunt cele mai cool pentru că oferă durabilitate și protecție telefonului, fiind confecționate din piele granulara autentica pe exterior, iar interiorul carcasei prezinta o căptușeală de plus. Conceptul s-a bazat pe materiale de calitate superioara lucrate cu mare atenție până la cele mai mici detalii. Poți alege dintr-o varietate de culori perfecte pentru diferitele modele de iPhone-uri. Avantajele acestor huse este dat de aspectul plăcut și sofisticat. Poți găși până și  huse iPhone 12 personalizate, într-o forma slim cu greutate redusa care oferă un aspect luxos dispozitivului tău.

 

4.Huse antișoc

Aceste huse au fost inventate cu scopul de a ocroti telefonul de cele mai dure șocuri iar adepții lor sunt cu siguranță oamenii neatenți. Sunt confecționate din amestecuri de materiale, care combina rezistenta policarbonatului și particularitatea siliconului de a absorbi orice lovitura. E de la sine înțeles care este avantajul lor. Singurul dezavantaj al acestor accesorii este că sunt masive și dizgrațioase.

5.Huse de plastic sau silicon

Aceste tipuri de carcase sunt destinate persoanelor care vor să adauge puțîn stil telefonului. Ele vin în diferite forme, dimensiuni și culori, unele chiar cu modele complexe și accesorii traznite. Siliconul este moale, flexibil și maleabil spre deosebire de plastic care se poate sparge ușor. Avantajul lor: permit personalizarea dispozitivului. Dezavantaj: protejează doar o parte din componenta telefonului. Exista cazuri în care carcasele de plastic au zgâriat spatele smartphone-ului.

6.Huse armor sau 360

Au un design impunător și futuristic și au fost concepute să se comporte fix că o “armura” pentru telefonul nostru. Sunt realizate din straturi duble de plastic și silicon pentru a oferi o protecție sporita. Dezavantaje:dimensiunile telefonului vor creste. Avantaj: husa vă fi fixa pe device și vă oferi protecție telefonului integral.

Acestea sunt doar câteva dintre cele mai utilizate huse pentru telefon. Pe piață poți găși o gama larga de modele și materiale, însă este important să te raportezi la nevoile pe care le are device-ul tău. Daca nu ești un fan al huselor de telefon însă dorești să îl protejezi de eventualele zgârieturi poți opta pentru husele slim sau chiar ultra-slim. Pentru escapadele la mare poți opta pentru husele waterproof.