Vineri, Iulius Parc va fi gazda spectacolului „Music Splendor in the Grass”. Corul și Orchestra Filarmonicii de Stat „Transilvania”, acompaniate de Cvintetul de alămuri al Filarmonicii, a pregătit un „cocktail” muzical de vară, cu melodii celebre din repertoriul mai multor artiști internaționali.

Clujenii sunt așteptați să se lase cuceriți de notele muzicale, vineri, de la ora 18.00, în Iulius Parc. Corul Filarmonicii de Stat „Transilvania” și Cvintetul de alămuri al Filarmonicii au pregătit „Music Splendor in the Grass”, un concept lejer, ca un cocktail muzical de vară.

Pe scenă vor urca soliști vocali talentați, alături de dirijorul Cornel Groza și vor susține un concert ce îi va surprinde pe spectatori. Publicul va fi încântat cu cele mai frumoase melodii, într-o interpretare inedită, din repertoriul mai multor artiști internaționali, precum: Madonna, The Beatles, Abba, The Police, Aníbal Sampayo, Claude François, Les Humphries Singers și mulți alții. De asemenea, instrumentiștii conduși de maestrul Gabriel Bebeșelea,  vor interpreta „Anotimpurile la Buenos Aires”, dar și fragmente din partituri celebre ce aparțin lui Kurt Weill, Bill Holcombe, Astor Piazzolla și Astor Piazzolla.

Accesul este gratuit, însă pentru a păstra distanțarea fizică, locurile sunt limitate, iar rezervarea se face pe www.biletmaster.ro. În plus, fluxul de intrare și ieșire în perimetrul evenimentului va fi diferențiat, la intrare va fi monitorizată temperatura și se va impune respectarea măsurilor de siguranță și distanțare fizică.

Ne vedem vineri, la „Music Splendor in the Grass”, în Iulius Parc pentru o seară încărcată de emoție și relaxare!