Asortate agenții cu încălțările a fost o regulă nescrisă (dar 100% respectată) a modei încă din cele mai vechi timpuri. Cu toate acestea, ultimele decenii au rescris puțin istoria modei prin faptul că permit oricui să se exprime în orice fel consideră prin intermediul hainelor, pantofilor și accesoriilor. Vechile reguli au fost încadrate la „stilul clasic”, iar stilul modern permite încălcarea lor indiferent de consecințe.

Astfel, observăm acum combinații de culori care înainte nu apăreau nici în cele mai negre coșmaruri ale creatorilor de modă. În plus, culori stridente care nu erau folosite în fabricarea hainelor secolului 20 au ajuns mai utilizate decât cele clasice. Cine nu deține cel puțin un articol în culori neon sau țipătoare este considerat „unfashionable” și încurajat să se se exprime și în acest fel. Din fericire, se pare că aceste reguli se potrivesc oricărui stil, oferind o infinitate de posibilități fără a face rabat de la eleganță. Dacă sunteți de părere că stilul clasic vi se potrivește cel mai bine, mergeți pe această direcție cu încredere. Până la urmă, chiar și această alegere este o dovadă de rebeliune în anul 2021!

Același principiu se aplică și la nivel de imagine de ansamblu. Dacă până recent toată lumea încuraja alegerea unei case de modă care să ne reprezinte, în totalitate acum tendințele sunt de a combina diferite articole de la designeri și viziuni cât mai diferite. Principiul rămâne în picioare mai ales în cazul combinației clasice de pantofi-geantă în aceeași culoare și din același material: orice este posibil în secolul 21!

Ce ne facem, însă, cu încălțările? Nimic mai simplu. Chiar tendințele anului 2021 ne încurajează să achiziționăm și să purtăm pantofi în culori cât mai îndrăznețe, pe care poate nu am avut curajul să le încercăm până acum. Dacă ați avut vreodată idei trăznite în materie de stil, dar ați avut rețineri în a le pune în aplicare, acum este momentul.

Magazinul online Zapatos vă vine în ajutor cu o paletă largă de pantofi și alte tipuri de încălțări potrivite oricărui stil. Indiferent de imaginea pe care doriți să o creați pentru dumneavoastră, aici veți găsi cu siguranță cel puțin o pereche de încălțări care să vă ajute să vă exprimați cu adevărat personalitatea. Cu atât mai mult, chiar dacă aceste reguli vor fi anulate în anii viitori, moda revine, iar calitatea pantofilor pe care îi achiziționați vă va permite să îi păstrați pentru un nou sezon de „rebeliune” din viitor.

În concluzie, culoarea nu mai este de mult criteriul după care ne alegem încălțările sau gențile. De cele mai multe ori nici creatorul sau stilul conturat de o anumită casă de modă nu mai contează. Stilul secolului 21 este absența oricărei reguli, fiecare fiind liber să își creeze propria imagine în funcție de ce simte într-un anumit moment. Astfel, toți stiliștii ne încurajează să fim cât mai liberi în alegeri și să dărâmăm orice barieră care stă în calea exprimării personalității noastre.

coral