Oscar Deutschmann, un neamț care a venit în Cluj-Napoca să viziteze un prieten, a rămas șocat după ce a văzut că ștergătoarele de la mașină i-au fost rupte de un clujean supărat că i-a fost ocupat locul de parcare, deși nu era marcat.

„Am venit în orașul vostru minunat să vizitez o cunoștință care stă la bloc și mi-am permuis să parchez și eu o oră lângă un bloc, pe un loc pe care cu greu am reușit să îl găsesc. Nu era rezervat sau însemnat că nu ar fi voie, însă după ce m-am întors am observat că ștergătoarele sunt rupte. Întrebarea mea este unde se poate parca dacă intenționez să vizitez pe cineva în oraș să nu deranjez? Există un parking sau o parcare subterană în orașul acesta ca în alte metropole? Sau așa se obișnuiește aici ca semn de bun simț să se rupă ștergătoarele?”, a întrebat Oscar Deutschmann pe un grup de Facebook despre traficul din Cluj-Napoca.

Bărbatul a completat că în Germania nu a întâmpinat niciodată astfel de probleme.

„Trebuia să specific că vin din Germania și acolo nu este problemă. Au voie și proprietari, dar și vizitatori să parcheze. În caz că vine proprietarul și locul de parcare este ocupat, parchează altundeva până locul să se eliberează și este nicio o problemă sau agresitivate cum văd aici. Data viitoare voi lăsa numărul de telefon în parbriz”, a completat neamțul. 

CITEȘTE ȘI:

Se scumpesc parcările în Cluj-Napoca începând de anul viitor. Vezi cât vei plăti să parchezi o oră în centru

coral