Interpretul de muzica populara Nelu Balasoiu trece prin momente critice. Acesta a fost contaminat cu virusul COVID-19 si a ajuns de urgenta la spital, unde a suferit si un atac cerebral. In acest momente, artistul se zbate intre viata si moarte.  

In ultimii ani, Nelu Balasoiu s-a confruntat cu mai multe probleme de sanatate. Insa, acum, cantaretul de 71 de ani trece prin cele mai grele clipe. El a fost contaminat cu noul virus si incearca sa ii faca fata.

Dupa ce a ajuns la spital, Nelu Balasoiu a suferit si un atac cerebral, iar cum se afla in coma. In aceste momente, starea lui este critica. Vestea tragica despre starea lui Nelu Balasoiu a fost data chiar de fiul artistului, pe pagina de Facebook a tatalui sau.

Indurerat, Ionut Balasoiu a facut apel la toti oamenii care au ascultat muzica tatalui sau, acesta i-a indemnat sa se roage pentru el, astfel incat sa treaca cu bine peste acest moment de cumpana.

„Dragii nostri, vestile nu sunt bune. Din pacate tata a fost testat ieri iar astazi a venit confirmarea, este Covid-19 pozitiv. Medicii mi-au comunicat ca a suferit si un accident vascular cerebral, iar acum se afla in coma. Haideti sa ne rugam ca Dumnezeu sa faca o minune in aceste zile sfinte. Ma simt coplesit.”, a scris Ionut Balasoiu.

coral