Ziua nuntii este un eveniment memorabil in viata fiecarui cuplu, iar mirii isi doresc ca totul sa fie perfect de la inceput si pana la sfarsit. Meniul, rochia de mireasa, costumul ginerelui, florile si… muzica sunt ingredientele speciale ale petrecerii.

Fireste, atunci cand alegi muzica iti propui sa satisfaci toate gusturile si, mai ales, sa iti surprinzi invitatii. Iar daca in fata mesenilor vine chiar Andra, totul se transforma intr-un adevarat spectacol. Indragita cantareata a cantat la nunta unei perechi care si-a dorit foarte mult sa o asculte ”live” pe vedeta, iar dorinta a devenit realitate.

”Ziua nuntii ar trebui sa fie superba, cu multe surprize si distractie, iar familia acestei mirese a vrut sa-i indeplineasca o mare dorinta: sa cant eu la nunta ei! Ce reactie minunata a avut cand m-a vazut!!! Ma bucur enorm ca am putut sa fac ziua asta si mai frumoasa pentru ea si ii urez sa aiba toata viata acest zambet pe buze! Casa de piatra Flavia! ?♥️”, a fost mesajul postat de Andra pe pagina sa de socializare.

Bineinteles, prestatia Andrei a avut si un pret, iar conform informatiilor aparute in mediul online este vorba despre o suma consistenta. Andra are doua programe, atunci cand canta la o nunta, fiecare de cate 45 de minute. Unul este cu muzica pop, iar al doilea cu muzica populara. Fiecare costa cate 6000 de euro, la care se adauga cheltuielile pentru transport, cazare si masa.

coral