Gheorghe Dinca continua sa socheze intreaga tara cu monstruozitatile pe care le-a facut cu Luiza Melencu si Alexandra Macesanu. Criminalul din Caracal a dezvaluit, potrivit spuselor primului avocat din oficiu al lui, ca s-a enervat foarte tare cand a vazut ca Alexandra a umblat la telefon si apoi a lovit-o. Barbatul nu are o explicatie pentru incinerarea lor.

„El a spus ca aveam 3 telefoane, dar a zis ca stia ca nu functioneaza niciunul. El i-a spus Alexandrei: <>, cand a plecat sa ii cumpere alifie pentru maini. El a spus ca s-a enervat ca a vazut ca a umblat la telefon si a lovit-o. Mereu a spus ca nu isi explica de ce le-a incinerat”, a explicat Bogdan Alexandru, la Antena 3.

Gheorghe Dinca, pazit ca sa nu se sinucida

Cum era de asteptat, in tot acest timp, viata lui Gheorghe Dinca se complica in penitenciar! ”A fost cazat singur intr-o celula fara gratii, fara usa clasica, astfel incat sa se poata vedea inauntru, totul de frica sa nu se sinucida! Este supravegheat in permanenta de doi gardieni, plus camere de luat vederi si microfoane care inregistreaza ambiental tot ce face in camera de detentie. Aparitia lui in penitenciar a generat o adevarata revolta, in special din partea bolnavilor de HIV-SIDA, care au sarit pe gratii si s-au impins in ele sa le rupa. Permanent este injurat, iar, cand ragusesc unii, incep ceilalti. Dinca este intr-o teroare continua si tremura ca o gaina!”, au dezvaluit surse din interior.

Fix de acelasi tratament a avut parte si criminalul Konstantinos Passsaris, supranumit „Fiara din Balcani”, unul dintre cei mai sangerosi criminali pe care i-a cunoscut Romania. El a fost condamnat in 2003 la inchisoare pe viata, in urma unui dublu asasinat si a unui jaf armat comise in noiembrie 2001 la o casa de schimb din Bucuresti. Anterior, el fusese condamnat si in Grecia pentru 18 fapte penale, dintre care cinci omoruri. Passaris a fost ascultat cu microfoane si in timp ce a stat inchis, iar paza a avut non-stop o perioada, tot de frica sa nu se sinucida.