Vești proaste pentru persoanele care vor să călătorescă în această țară. De la 1 octombrie nu vor mai putea circula fără acest document. Cine sunt persoanele vizate?

De la 1 octombrie, una dintre cele mai cunoscute companii aeriene a anunțat impunerea unor măsuri radicale în una dintre cele mai optate țări din Europa.

Nu veți mai putea circula fără acest document. Intră în vigoare de la 1 octombrie

Veștile nu sunt prea bune pentru românii care vor să călătorească în Marea Britanie, o companie aeriană a anunțat că de la 1 octombrie nu se mai poate călători în această țară pe baza cărții de identitate, ci doar pe baza pașaportului.

Brexitul a început să-și manifeste consecințele, intrarea în Marea Britanie nu mai este permisă pe baza actelor de identitate UE, ci doar pe baza pașaportului.

Compania aerială Wizz Air își informează pasagerii că nu va mai accepta acte de identitate UE de la 1 octombrie 2021. Pasagerii care călătoresc în Regatul Unit trebuie să prezinte la intrarea în țară pașaportul începând cu luna octombrie.

Până în anul 2025, singurii pasageri exceptați de la această regulă sunt cetățenii UE care au permis de reședință temporară sau statut de rezident în Marea Britanie.

Cei care prezintă o carte de identitate la intrarea în țară vor fi refuzați la graniță și vor fi considerați ”pasageri inadmisibili”

Călătoria în Regatul Unit se face pe baza pașapoartelor valide

Astfel, compania aeriană îi sfătuiește pe călători să-și pregătească pașapoartele valide în cursul acestei luni, și totodată să consulte sursele oficiale pentru a fi la curent cu informațiile pentru a fi siguri că respectă condițiile de călătorie în această țară. coral coral