Lucrările au fost finalizate la piscina din comuna Sâncraiu, conform kolozsmegye.ro

Proiectul de aproape 750.000 de euro a fost implementat de consiliul local cu subvenții proprii si fonduri guvernamentale.

„În microregiunea Bánffyhunyad, micii școlari nu au avut multe ocazii de a învăța să înoate, deoarece în apropiere există o piscină la o singură pensiune. Sperăm că odată cu finalizarea piscinei semi-olimpice vom deschide noi oportunități în domeniul lecțiilor de înot ”, a declarat György András Póka, primarul comunei Sâncraiu pentru aceeași publicație.

Piscina are o lungime de 25 de metri și o lățime de 10 metri, dar în același timp este dotată cu vestiare pentru bărbați, femei și persoane cu mobilitate redusă în conformitate cu standardele UE.

Primarul a declarat că mai sunt de obținut ultimele autorizații și de îndată ce legea permite, se va deschide piscina pentru publicul larg, deoarece nu este construită doar pentru utilizarea copiilor, ci oricine va putea folosi baza sportivă.

În timp ce în majoritatea localităților din țară, oamenii sunt supărați că reprezentanții pe care i-au ales nu investesc în aspectul orașului, în condițiile de viețuire, localitatea Sâncraiu poate să concureze cu importante puncte turistice din străinătate.

CITEȘTE ȘI:

Un colț de Rai, aflat la o aruncătură de băț de Cluj-Napoca

coral