O tânără de doar 29 de ani a decedat la Cluj după ce a suferit un anevrism cerebral. Organele sale au salvat însă alte persoane.

Doliu imens în România în ultimele zile, după ce a murit Brigitta Dachmann, un cunoscut designer vestimentar din Satu Mare, stabilit în Cluj, la doar 29 de ani. Toată lumea o cunoștea și este umită de ce s-a întâmplat, mai ales că la începutul lunii a fost prezentă la festivalul Electric Castle alături de logodnicul ei, relatează capital.ro.

Brigitta Dachmann a murit la doar 29 de ani. Tânăra era un renumit designer de pălării stabilit în Cluj. În ultima postare pe paginile de socializare, tânăra dansa la festivalul Electric Castle. Apoi a mers acasă, i s-a făcut rău și s-a stins, după ce ar fi suferit un anevrism cerebral. Tânăra  a intrat în moarte cerebrală, joi, 19 august, la secția ATI II a Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca. Părinţii au găsit puterea de a ajuta alte de familii, fiind de acord cu donarea de organe – ficat, rinichi, cord, plămâni și țesuturi osoase, conform Autorităţii Națională pentru Transplant.

coral