Dupa teribila drama a designerului, petrecuta in a doua zi de Paste, celebra cantareata si actrita din Liceenii, Oana Sarbu, povesteste ca a trecut prin aceleasi clipe teribile. Insa povestea ei a avut un final fericit.

Impresionata de tragedia in care Razvan Ciobanu si-a pierdut viata, Oana Sarbu a rememorat acele momente cumplite prin care a trecut.

”La 30 de ani, am avut un accident urat, m-am rasturnat cu masina. Doi ani m-am luptat sa ma recuperez fizic. Cinci operatii la piciorul drept, tratamente, gimnastica, exercitii in bazinul de apa. Mi-a luat multi ani pana mi-am dat seama ca, de fapt, accidentul acela nu a fost intamplator”

Viata artistei, dupa cum a declarat chiar ea, putea sa se sfarseasca din cauza unei suparari.

“In vara aceea, plecasem foarte imbufnata de la Festivalul de la Mamaia. Sistemul de acolo se schimbase, nu eram de acord cu niste lucruri, drept pentru care seara mi-am cantat piesa, iar de dimineata mi-am strans lucrurile, m-am urcat in masina si, clocotind de frustrare, marcata de o tristete profunda, am plecat spre Bucuresti, iar pe drum m-am rasturnat cu masina. Daca as mai fi ramas o zi la Mamaia si as fi gasit o cale sa ma eliberez de tumultul acela interior, poate ca accidentul ar fi fost evitat. Asa, Universul a gasit o alta supapa de eliberare si m-a rasturnat”, a mai spus Oana Sarbu.