Pe final de an, se anunta o idila de natura sa starneasca furori in showbiz. Oana Zavoranu si Dorian Popa ar fi devenit un cuplu, cel putin unul platonic, potrivit unor surse de pe platourile de filmare ale serialului „Sacrificiul” de la Antena 1.

Ar fi cuplul care i-ar detrona pe Bianca & Bodi! Conform unora dintre colegii care au fost langa ei la filmarile pentru serialul momentului, „Sacrificiul”, Oana si Dorian s-au apropiat extrem de mult in ultimele luni. Exact cum s-a intamplat cu Angelina Jolie si Brad Pitt atunci cand s-au indragostit, prin 2004, la filmarile pentru Mr. & Mrs. Smith.

„Lui Dorian i s-au aprins calcaiele dupa Oana Zavoranu la filmari”

In ciuda faptului ca, in trecut, inainte sa il cunoasca personal, Oana l-a ironizat pe Dorian, sustinand ca si-a pus dinti mult prea albi pentru tenul lui, surse din echipa de la Antena 1 ne-au povestit ca, din momentul in care s-au cunoscut mai bine, pe platouri, intre cei doi ar fi fost „love at first sight”.

„Lui Dorian i s-au aprins calcaiele dupa Oana Zavoranu la filmari. Oana este genul de femeie care pare foarte dura, rea, dar, in momentul cand te intalnesti personal cu ea si o cunosti cu adevarat, realizezi ce persoana minunata este”, spune o sursa din anturajul lui Dorian Popa.

Au disparut pozele cu Alex, au aparut cu… Dorian

Dorian si Oana au avut de filmat impreuna foarte multe scene in serial. Asa se face ca ei ar fi fost mereu surprinsi de catre echipa, si la filmari, si in pauze, in ipostaze foarte apropiate. Mai mult decat atat, se pare ca cei doi au tinut legatura si dupa continuarea filmarilor.

Cireasa de pe tort ar fi ca Oana a eliminat recent pozele cu Alex – sotul ei – de pe contul de Instagram.

In schimb, si-a postat multe fotografii cu ea alaturi de Dorian Popa. De altfel, Oana nu a comentat nimic, dupa zvonurile privind divortul de Alex, in ciuda faptului ca foarte multe persoane ar fi contactat-o ca sa o intrebe ce se intampla.

„Este o chimie extraordinara”

„Da, este o chimie extraordinara intre ei doi. Dorian a fost frapat in momentul cand a cunoscut-o personal pe Oana, pentru ca a descoperit ce frumoasa, ce de gasca si ce finuta este ea de fapt! S-a indragostit… De aceea, in ultima vreme nu mai posteaza nimic cu iubita lui, si nu se mai afiseaza cu ea.

Unii spun ca el si iubita lui ar fi in certuri, dar el inca nu le-a spus nici macar apropatilor daca sunt doar scandaluri inerente oricarei relatii sau pe bune s-a despartit de ea, ca sa fie langa Oana”, a dezvaluit o sursa din staff-ul serialului „Sacrificiul”.

Dorian Popa este, cu siguranta, un barbat foarte dorit de romance. Una dintre vedetele care a pus ochii pe el recent, si din cauza caruia aceasta ar fi si divortat de sotul ei, este cantareata Bianca Rus. Aceasta i-ar fi starnit gelozia barbatului ei de atunci, Antonio, laudandu-l excesiv pe Dorian, mai ales in fata soacrei sale.

Dorian are o iubita sexy, pe Claudia Iosif, designer vestimentar, care este cu cinci ani mai mare decat el. Claudia pare insa foarte indragostita de cantaret si are multe poze pe Internet cu acesta, in dreptul carora posteaza „Te iubesc”.