Poliţiştii Brigăzii de Poliţie Autostrăzi – A1 Deva – Nădlac au depistat în trafic, în zona localităţii Margina din judeţul Timiş, pe Autostrada A1, sensul de mers Lugoj – Deva, un şofer care conducea o maşină Ferrari cu 230 km pe oră. Bărbatul a fost amendat şi i-a fost suspendat dreptul de a conduce pe drumurile publice pentru 120 de zile.

Poliţiştii Brigăzii de Poliţie Autostrăzi – A1 Deva – Nădlac au oprit în trafic, marţi, un bărbat de 46 de ani, care conducea cu viteză pe autostradă. ”La data de 26.07.2022, poliţiştii din cadrul Brigăzii de Poliţie Autostrăzi – A1 Deva – Nădlac au depistat în trafic, pe A1 la km 431, calea 2, sensul de mers Lugoj – Deva, în apropierea localităţii Margina din judeţul Timiş, un bărbat de 46 ani, care ar fi condus un autoturism cu viteza de 230 km/h pe un sector de drum limitat la 130 km/h”, transmite IPJ Timiş.

Amenda primită de şoferul care gonea cu Ferrari-ul pe autostradă

Potrivit news.ro, şoferul a fost amendat cu suma de 1.305 lei, fiindu-i aplicată şi măsura complementară a suspendării dreptului de a mai conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioada de 120 de zile. I s-a eliberat în schimb o dovadă fără drept de circulaţie.