Astăzi se împlinesc 14 ani de când eu împreună cu 4 colegi (Liviu Man, Dorel Vidican, Ioan Oțel și Anca Cocuț) am fost arestați în odiosul scenariu pus la cale de aparatul represiv postdecembrist înființat la acea vreme de șeful statului (nu pot să-i pronunț numele fiindcă îmi este greață) în așa numitul DOSAR GAZETA.

Arestarea (treaba murdara) a fost pusă în practică de un individ nemernic, odios, corupt până-n măduva oaselor, un milițian a cărui nume degetele mele refuză să-l scrie. Milițianul a regizat și a pus în practică acest scenariu împreună cu cei mai corupți și nemernici oameni de afaceri din Clujul de la acea vreme, persoane ușor șantajabile datorită metehnelor pe care le aveau, numite în dosar părți vătămate. Milițianul și-a desăvârșit opera împreuna cu un procuroraș luat de la Judecătoria Huedin, făcându-l procuror DIICOT la rang ÎCCJ. Prețul pe care l-a cerut milițianul sistemului pentru odioșenia lui a fost un post de ministru secretar de stat în aparatul represiv, funcție pe care a și obținut-o.

Următorul personaj care nu putea să lipsească este ,,IUDA”. Numele iscarioteanului (tot milițian) să-l mănânce Iadul, că acolo nu ține cu delațiunea, este ADRIAN AVARVAREI, un personaj ratat, un rebut al societății. Nici iarba nu crește pe unde calcă acest școlit de securitatea comunistă, mânca-i-ar ciuma. Individul ușor șantajabil datorită apucăturilor lui, a scris 5 declarații mincinoase împotriva mea și a colegilor mei. În baza declarației lui am fost arestați în seara zilei de 30 octombrie 2006. Individul a bătut palma cu anchetatorii noștri, șantajat fiind cu un jambon de porc și un țap (nu de bere) pe care l-a adus cu trenul la Cluj dintr-o localitate. Belzebuth (țapul) împreună cu fratele lui PUTUROS ,,Ava” au fost prețul trădării. L-am ajutat mult pe acest cirac bălos, buhăit, alcoolist și lipsit de scrupule, plata fiind cea pe care v-am spus-o. (Mai multe despre el în cartea pe care o să o public). 

Din acest scenariu nu puteau să lipsească fariseii colegi ai noștri din presa locală și națională (cei cu trese și rapoarte la aparatul represiv), nu le port pică, îmi este milă de ei și greață. După 12 ani de proces la Brăila și Galați (au avut grijă să fim aproape de casă) am primit vedictul: ,,FAPTA NU EXSISTĂ”, acuzați fiind de fapte de corupție și șantaj.

Avarvarei, mama, soția și copilul meu, te pomenesc în fiecare dimineață în rugăciunile lor. Așa să-ți ajute bunul Dumnezeu!

Aurel Mureșan