Primăria Cluj-Napoca prin Centrului de Inovare și Imaginație Civică (CIIC) îi invită pe cetățenii interesați să simtă energia tinerilor și să dezbată cum putem crea împreună instrumente care să stimuleze implicarea acestora în viața comunității la dezbaterea „Orașul și tinerii” care va avea loc sâmbătă, 22 iunie, de la ora 23:30 în punctul zero al orașului – Piața Unirii.

Discuțiile se vor contura pe marginea viitorului Centru pentru Tineret – o inițiativă a tinerilor clujeni, rezultată în urma procesului de Bugetare participativă. Vor fi aduse în discuție și mecanismele de dialog între autoritățile publice locale și aceștia.

Centrul pentru Tineret va fi într-o locație aflată în imediata apropiere a Pieței Unirii, pe strada Iuliu Maniu nr. 1, fiind accesibilă, având front și intrare direct din stradă. Termenul de realizare este martie 2020.

Dezbaterea inedită are loc în cadrul Cluj Never Sleeps – evenimentul anual al tinerilor – ajuns la cea de-a șasea ediție.

Evenimentul este organizat de Federația Tinerilor din Cluj și platforma Cluj for Youth, cu sprijinul Primăriei și a Consiliului Local Cluj-Napoca.

coral