Crimă oribilă în Statele Unite ale Americii. Un bărbat în vârstă de 24 de ani i-a ucis bebeluşul iubitei sale, de doar 5 luni. Mama copilului se afla în duş în timpul crimei şi nu a putut interveni. Iubitul acesteia a avut o criză de nervi când bebeluşul a început să plângă, într-un exces de furie acesta l-a luat la pumni.

Mama nu și-a auzit pruncul plângând din cauza muzicii pe care o asculta.

Crimă oribilă săvârşită de un bărbat de 24 de ani

Odată ieşită din duş femeia a observat ca pruncul respira greu. Când și-a întrebat iubitul ce s-a întâmplat, el i-a spus să se calmeze și să nu facă o tragedie din asta. Femeia nu a stat pe gânduri și a sunat imediat la poliție.

„Am primit un apel de la o mamă care ne-a spus că ceva este în neregulă cu copilul ei. Am intervenit și l-am dus pe cea mică la spital”, a declarat un oficial al Poliției. Fetița avea vânătăi și umflături pe patea stângă a capului și urechii, iar ochiu stânf era complet umflat, susțin polțiștii.

Ce a spus bărbatul în faţa oamenilor legii

Bărbatul care a comis oribila crimă a declarat în faţa oamenilor legii că uită la televizor în momentul în care fetița a început să plâângă foarte tare. În apărarea sa, el a declarat că a încercat să ia în brațe bebelușul și „i-a alunecat”. În urma unei autopsii s-a constat faptul că bebelușul a murit din cauza rănilor severe din zona capului.

Tânărul în vârstă de 24 de ani a fost acuzat de crimă. El avea o dependență pentru substanțele stupefiante și alcool.

CITEȘTE ȘI:

O tanără a fost ucisă cu SANGE RECE în cartierul Gheorgheni

 

coral