Melania Trump ar avea un iubit pe care Donald Trump il cunoaste deja, sustine Mediafax, care citeaza International Business Times. Dupa ce sotul sau a castigat alegerile prezidentiale din 2016, Melania nu s-a mutat imediat la Casa Alba. Initial, aceasta a declarat ca doreste sa ramana in New York pana cand fiul ei Barron termina anul scolar. Citeste intreaga stire: Presa: Prima doamna a SUA are un iubit, iar Donald Trump stie tot

Cu toate acestea, scriitoarea Monica Byrne susÈ›ine că lucrurile nu ar fi stat tocmai aÈ™a. Pe Twitter, aceasta a afirmat că prima doamnă a SUA este implicată într-o relaÈ›ie cu È™eful securității filialei Tiffany, situată chiar în Trump Tower, arată sursa citată.

Noel Casler, fost angajat al emisiunii ”The Apprentice”, susÈ›ine È™i el că È™tie ce se întâmplă cu adevărat între Melania È™i presupusul său iubit Hank Siemers, scrie International Business Times.

”Melania nu locuia cu Trump nici în Trump Tower, ea stătea cu iubitul ei. Am fost nevoiÈ›i să rezervăm o metodă de transport pentru ca ea să ajungă la finalurile emisiunii, iar locul de preluare nu era 5th Avenue”, a scris Casler pe Twitter.

Între timp, Political Flare a enumerat lucrurile pe care le-ar fi descoperit despre iubitul Melaniei È™i relaÈ›ia ei cu preÈ™edintele Statelor Unite.
Au semnat deja actele de divorÈ›

PublicaÈ›ia susÈ›ine că documentele de divorÈ› erau deja semnate de cuplul american, iar cei doi erau cât pe ce să finalizeze procesul atunci când Donald Trump a fost ales preÈ™edinte.

AÈ™adar, Melania va continua să fie ”întemniÈ›ată” în mariajul cu Trump până când mandatul său de preÈ™edinte se sfârÈ™eÈ™te.

De asemenea, există zvonuri care sugerează că preÈ™edintele american È™tie despre relaÈ›ia soÈ›iei sale cu Siemers È™i că nu îl deranjează deloc. Pe Twitter circulă o fotografie cu Siemers, iar unii utilizatori sunt convinÈ™i că Trump este nesigur de fizicul său din cauza iubitului Melaniei.

”Doresc să vă reamintesc de ce Donald Trump este aÈ™a de nesigur de masculinitatea sa. Are un motiv foarte bun”, a scris un utilizator pe platforma de socializare.

coral