Lucia Suciu, primar în Chinteni, a început un război împotriva celor care aruncă deșeuri la întâmplare, pe Facebook, unde postează imagini cu gunoaie aruncate la întâmplare și îi anunță pe vinovați că sunt căutați pentru a fi sancționați. 

Primarul comunei Chinteni, Lucia Suciu, a pornit, în weekend, o adevărată campanie împotriva persoanelor care aruncă gunoaie în alte locuri decât cele destinate deșeurilor. 

"Îi rugăm pe posesorii ambalajelor și a resturilor de țigări sau a altor produse, care au contribuit la producerea unui astfel de depozit de deșeuri la locul de joacă din localitatea Chinteni, să aibă bunul simț să se deconspire, întrucât în caz contrar, vom apela la imaginile surprinse de camerele de luat vederi pentru a-i identifica și a-i sancționa.
Noi am făcut azi curățenie, dar am lăsat intenționat mucurile de țigară, în speranța că, regretându-și comportamentul, cei vinovați vor veni să le adune.
Îi așteptăm până mâine…", a scris primarul comunei Chinteni, Lucia Suciu, sâmbătă, pe Facebook, alături de imaginile postate cu gunoaie aruncate la întâmplare în parcul din comună.

Și încă un mesaj…

"Tot în ideea faptelor care sub nici o formă nu ne fac cinste…
Îi invit pe cei doi domni și pe doamna din imagine, luni, la sediul Primăriei Chinteni pentru a-și primi mult meritatul premiu pentru gestul incalificabil pe care l-au făcut. Mulțumită lor, vineri, în zona Cartierului Cluj Due a mai apărut un depozit de deșeuri.
Îi rog pe toți cei care ne pot furniza informații despre cei trei, să nu ezite să ne contacteze.
Personal, mă voi ocupa de această problemă și nu voi ezita să apelez la sprijinul reprezentanților tuturor instituțiilor publice abilitate, pentru identificarea acestora. Sunt convinsă că și înregistrările video ale camerelor de supraveghere de la blocurile din apropiere ne vor fi de ajutor", scrie într-o altă postare primărița Lucia Suciu, care a pornit o luptă împotrva nesimțirii, în propria-i comună.

coral