În urma demisiei Ancă  Ciubăncan din funcția de Președinte al Organizației Municipale PSD Cluj-Napoca, s-a decis dizolvarea Biroului Politic Municipal și numirea în funcția de Președinte interimar a domnului profesor Ovidiu Ioan Săcară, ocupația expert-consilier Poșta Română.

Formula completa a intregii structuri de conducere interimare a Organizatiei PSD a Municipiului Cluj-Napoca va fi stabilită în cel mai scurt timp, astfel încât să se asigure atât climatul potrivit pentru organizarea alegerilor parlamentare cât și comunicarea publică a organizației PSD Cluj-Napoca.

Cine este Ovidiu Ioan Săcară?

Săcară lucrează la Poșta Română din martie 1996 și este absolvent al Facultății de Educație Fizică și Sport din Cluj Napoca, unde, în 1997, a obținut dublă specializare, de profesor de sport și antrenor de baschet, potrivit datelor din CV. El are atestat de formare profesionala pentru contabilitate generală – IFES 2007 și a urmat cursurile Academiei de Lobby și Advocacy din Timișoara. În CV se descrie ca fiind bun organizator, serios, meticulos și tenace, cu o capacitate mare de orientare, analiză și sinteză în luarea deciziilor. Cunoaște limba engleză (nivel mediu) și se prezintă ca “o persoană adaptabilă, sociabilă, cu un simț al umorului bine dezvoltat”.

De asemenea, în CV scrie că este "un sportiv polivalent, consumator de muzică, spectacole și filme de bună calitate".