În cinstea apropierii sărbătorilor de iarnă, împreună cu Scripor Alphabet, o asociație care a dezvoltat alfabetul cromatic pentru nevăzători, se organizează cea de-a doua ediție Repurpose.

Evenimentul va începe cu câteva cuvinte. Primul discurs va fi ținut de către Tudor Scripor, creatorul alfabetului cromatic, iar cel de-al doilea de către Cristina Simion Cantemir, fondator și președinte al asociației Urban Mirror.

Ulterior, va avea loc un atelier bazat pe dopuri de vin. Cu ce va fi acesta diferit față de toate celealte este prin faptul că vom invita participanții să lucreze legați la ochi, pe o perioadă determinată de timp. Scopul este pentru a înțelege provocările cu care se confruntă cei cu deficențe de vedere.

În cadrul atelierului vom face decorațiuni reciclabile cu tematica sărbătorilor de iarnă. Așadar, oricine participă la atelier va avea posibilitatea să plece acasă cu o bucată de artă creată de propriile sale mâini.

Totodată vom avea și parte de alte momente artistice – un concert de colinde și o demonstrație de dans modern.

Bineînțeles că nu se poate crea artă, chiar și reciclată, fără alimente necesare supraviețuirii – așadar, cafeaua, vinul și mâncarea vor fi din partea noastră.

Mai mult, vom organiza și o licitație pentru 5 lucrări create din materiale reciclabile. Donațiile vor fi folosite pentru popularizarea și implementarea alfabetului cromatic Scripor.

Repurpose va avea loc în data de 20 decembrie 2019, la Turnul Croitorilor, începând cu orele 17.30.

Donația minimă: 75RON

coral