Conflictele dintre fratele Mădălinei Manole și Petru Mircea se înmulțesc pe zi ce trece, iar de data aceasta, ultimul scandal dintre cei doi a avut loc chiar în fața mormântului artistei! Ce anume și-au spus cei doi!

Fratele Mădălinei Manole a dezvăluit pentru Antena Stars că a avut parte de o întâlnire de gradul zero cu fostul cumnat, chiar la mormântul surorii sale. Potrivit spuselor lui, Petru Mircea a venit însoțit de cel mai bun prieten, iar în momentul întâlnirii, acesta ar fi început să îl jignească fără niciun motiv. Mai mult decât atât, se pare că acesta i-ar fi cerut să plece din cimitir.

„Eram la cimitir și au apărut prietenii mei scumpi și dragi de la Otopeni, cu ghilimelele de rigoare. Cumnatul meu însoțit de prietenul lui. Au început ritualurile lor, cu ruptul cozilor de flori. Există filmări, n-o să le dau niciodată. Mi-a vorbit foarte urât, deși eram la Ploiești, nu eram în fața casei de la Otopeni ca în aprilie, când țipa, mă înjura și făcea în toate felurile. (…) Aceleași texte șabloan pe care le spune de 11 ani: să plec, să-l las în pace. Pe urmă a început să turuie vrute și nevrute”, a spus Marian Manole, la Antena Stars.

Marian Manole a mai precizat că nu înțelege reacția fostului său cumnat, în condițiile în care acesta vine la mormântul mamei copilului său o dată la doi ani.

„El vine de 2-3 ori pe an la cimitir. Mai nou am înțeles că s-a însurat, am și văzut-o pe doamna lui acolo în curte, când m-am dus în aprilie. Are alte preocupări, la cimitir vine din ce în ce mai rar”, a mai spus fratele regretatei artiste

coral