O clujeancă a relatat aventurile sale prin traficul rutier clujean și a spus că, marți, de Ziua Copilului, a fost ”în excursie” din Cluj-Napoca în Baciu.

”A durat 3 (TREI) ore din stația de pe Horea până în stația de la Petrom (5 km). Din Londra ajungeam mai repede. Și din Paris. Și chiar din Tel Aviv. Sigur, <<înghesuită comod>> într-un avion, nu claie peste grămadă cu 100 de adulți și vreo 20 de copii care nici nu mai aveau voce din lipsă de oxigen… Ce distanțare, ce pandemie, ce restricții?”, a scris Emilia pe Facebook.

Patru autobuze blocate pe traseu

Potrivit acesteia, funcționarul de la dispeceratul CTP, exasperat probabil de cei care l-au sunat și i-au făcut urări mai „hard” decât ea, a preferat să o țină 10 minute la telefon să îi explice cum toate cele patru autobuze sunt în blocajul cauzat de reparațiile de la podul din Baciu (a n-a oară anul ăsta).

”A fost atât de empatic și de simpatic încât am întrerupt eu convorbirea pentru că deja ajunsesem să fac eu terapie cu el la telefon spunându-i că nu are de ce să se simtă vinovat pentru o treabă pe care o fac alții fără cap.

Pe când să sun la poliție să îi întreb dacă nu s-a gândit nimeni să iasă să dirijeze haosul, mă lăsaseră deja <> de la discuția cu dispecerul, așa că m-am relaxat bucuroasă că stau totuși pe un scaun și pot să încerc un somn de frumusețe…”, a mai spus Emilia.

Manele de carantină bus

Dar nici de somn de frumusețe nu a avut parte deoarece un grup din spatele autobuzului pe care nu putea să îl vadă din cauză de „excedent de călători” a început un concert de manele: „Am intrat în carantină / Aduceți-ne o slănină! / Aduceți și două roșii/ Că ne-nchid periculoșii”.

Mesaje telepatice către primăriii

”Pentru Primăria Cluj și Primăria Baciu m-am concentrat, mai ceva ca Mama Omida, să le transmit telepatic toate urările mele.

Am ajuns în cele din urmă golită de sentimente și de energie la mine acasă. După dezinfectarea fizică și mentală m-a lovit din nou gândul… Mai repede ajungeam din Londra. Și din Paris. Și chiar din Tel Aviv.

P. S. Fotografia e făcută pe aleea blocurilor de pe Jupiter. Poate o vedeți și vă trece pofta de excursii în orașul de 5 stele”, a încheiat clujeanca.