Au cantat impreuna la sute de evenimente, dar s-au si iubit in secret! Nicolae Guta a avut o relatie de nu mai putin de 7 ani cu nimeni alta decat Sorina, manelista alaturi de care a lansat numeroase piese ce au ajuns imediat la inimile fanilor. Cu toate acestea, parcursul lor amoros a fost unul din care nu au lipsit obstacolele, iar la un moment dat, au decis sa se separe si sa-si vada fiecare de drumul lui.

Stim cu totii ca Nicolae Guta a fost un barbat afemeiat, care a alergat, toata viata, numai dupa domnisoare tinere, frumoase si cochete. Cu toate acestea, una dintre marile iubiri ale celebrului manelist a fost Sorina, femeia alaturi de care a lansat si numeroase melodii, fie ele de dragoste sau de jale! Nicolae Guta a cunoscut-o pe Sorina atunci cand avea 30 de ani. Au format un cuplu atat pe scena si la evenimente, cat si in viata reala, caci cei doi s-au iubit timp de 7 ani!

Cu toate acestea, Sorina l-a parasit pe Nicolae Guta in momentul in care a considerat ca manelistul nu va inceta niciodata sa fie gelos. Despartirea nu a fost deloc una usoara pentru Nicolae Guta, caci artistul s-a imbolnavit de dorul Sorinei si a suferit foarte mult in lipsa ei. Cu timpul, a invatat sa o ia de la capat si sa-si duca viata mai departe. Cei doi si-au spus „adio” in anul 2005, la scurt timp dupa ce manelistul chiar a cerut-o de sotie pe Sorina, in direct, la o emisiune de televiziune.

„In ciuda declaratiilor de dragoste pe care Nicolae Guta i le facea Sorinei pe scena si pe la diversele show-uri tv la care participau, acesta nu voia cu nici un chip sa o avanseze de la stadiul de concubina la cel de sotie cu acte in regula. Motiv pentru care in relatia celor doi manelisti au aparut probleme. Si, cum Nicolae nu dorea sa o piarda, a dus-o pe Sorina la emisiunea doctorului Cristian Andrei, unde a cerut-o de nevasta in vazul lumii. I-a oferit chiar si un inel de logodna pe care aleasa lui l-a acceptat cu lacrimi in ochi. In plus, Nicolae i-a cerut doctorul Andrei sa-l naseasca, daca tot cererea oficiala s-a petrecut sub ochii sai. Dar cunoscutul psiholog a refuzat foarte politicos cererea cantaretului si a reusit sa-l faca sa-si dezvaluie toate indoielile legate de casatorie, de femeile care ar putea sa profite de el, dar si temerea cea mai mare: ca femeia de langa el ar putea sa aiba mai mult succes decat el in industria muzicala”, scria presa in 2005, despre relatia Sorinei si a lui Nicolae Guta.

Ce s-a ales de Sorina, dupa despartirea de Nicolae Guta

Dupa ce s-a despartit definitiv de Nicolae Guta, Sorina a mai stat pentru o perioada in Romania, iar mai apoi a decis ca este momentul sa se mute in Germania. Artista s-a pocait, iar in prezent, canta numai in biserici sau la „adunari”, scrie wowbiz.ro. S-a transformat complet si arata ca o bunicuta, nu mai pune pret pe imaginea ei, nu se mai machiaza si nu se mai imbraca in haine extravagante – cam aceasta este viata Sorinei, in prezent.

coral