Agenția de evenimente Spotlights, în colaborare cu Consiliul Județean Cluj, va transforma temporar o parte din tribune într-un teatru în aer liber pregătit să organizeze evenimente de toate tipurile în condițiile impuse prin starea de alertă.

Începând de vineri, 12 iunie, ora 20:30 la Cluj Arena se organizează seri de cinema, concerte în aer liber, show-uri de stand-up comedy, care vor respecta regulile de distanțare socială, cu o capacitate de 500 de locuri acoperite.

„Spotlights a găsit o modalitate  prin care să le ofere clujenilor din nou posibilitatea de a lua parte la activitățile preferate, dincolo de mediul virtual. Ne-am bucurat de deschiderea și suportul pe care l-am primit de la Consiliul Județean Cluj în momentul în care am propus conceptul Spotlights At Cluj-Arena.

Siguranța participanților este extrem de importantă de aceea se vor respecta toate regulile impuse pentru prevenirea răspândirii pandemiei de COVID-19. Cei 500 de participanți vor fi așezați pe scaune la o distanță de 2 metri. Publicul va purta măști pe toată durata evenimentelor, la intrare se va efectua triajul epidemiologic prin măsurarea temperaturii cu termometre digitale și se va dezinfecta perimetrul înainte și după fiecare eveniment.

Primele evenimente live sunt dedicate artiștilor clujeni: Trupa Grimus si umoriștii Nicu Bendea, Unguru’ Bulan, Sasha și Costi. Ne așteptam ca și comunitatea clujeană să fie solidară și  să îi susțină din tribune„, au transmis cei de la Spotlights.

Vineri, 12 iunie, are loc primul eveniment: o seară de film în aer liber, la Cluj-Arena, unde se va proiecta pe un ecran led de mari dimensiuni filmul Bohemian Rhapsody.

Sâmbătă, 13 iunie, de la 19:00 va concerta live trupa clujeană Grimus iar în deschidere se va proiecta un concert digital.

Duminică, 14 iunie, de la 20:30 va avea loc în premieră națională primul show de stand-up comedy pe un stadion cu Nicu Bendea, Unguru’ Bulan, Sașa și Tudor Costi.

“În  primul rand mă bucur pentru întâlnirea cu publicul după o pauză de 3 luni! S-au adunat glumele și cel mai bun mod de a vi le prezenta e pe scenă! Și nu oriunde, ci pe CLUJ ARENA unde au fost mari artiști precum Scorpions, Armin Van Buuren sau Grigore Leșe!

În al doilea  rând vă invit să participați la acest unic eveniment pentru a fi părtași la un spectacol care ne va descătușa de tensiunile acumulate în ultima perioadă!

În al treilea  rând… nu mai scriu ca deja l-ați ocupat voi cu prietenii în tribune!”, a declarat Nicu Bendea

“Pandemia ne-a dat și amuzament. M-am săturat să râd singur. Abia aștept să dau share live”,  a declarat Unguru’ Bulan

“Am trecut prin multe impreuna de cand nu ne-am văzut. De abia așteptam să fim și offline alături de voi”, au declarat membrii trupei Grimus

Spotlights at Cluj-Arena oferă publicului un cadru sigur de recreere atât pentru copii, cât și pentru adulți prin evenimentele diverse organizate.

Alege să cumperi biletele online de pe http://spotlights.ro/spotlights-at-cluj-arena/și să susții brandurile locale. În aceste momente, industria evenimentelor nu poate exista fără susținere din partea comunității clujene.

Mai multe detalii pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/SpotlightsEventsCreator sau website: www.spotlights.ro coral